MAMAK SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARINDAN AKSARAY VALİSİ ALİ MANTI`YA ZİYARET

Sivil Toplum Kurulusları Platformu ve Mamak İs Adamları ve Sanayiciler Derneği başkan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet,Eski Mamak Kaymakamı olan Aksaray Valisi Ali Mantı`yı makamında ziyaret etti.

17.02.2020 11:03:35 0
MAMAK SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARINDAN AKSARAY VALİSİ ALİ MANTI`YA ZİYARET

Sivil Toplum Kurulusları Platformu ve Mamak İs Adamları ve Sanayiciler Derneği başkan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet,Eski Mamak Kaymakamı olan Aksaray Valisi Ali Mantı'yı makamında ziyaret etti.

 

Ankara'nın en etkin Sivil Toplum Kuruluşlarını bünyesinde barındıran Sivil Toplum Kuruluşları  Platformu Genel Başkanı Habib Şeker  ve 22 Dönem Milletvekili ve STK Platformu Yüksek İştişare Kurulu Başkanı  Mehmet Zeki Çelik  ile Mamak Sanayici ve İş adamlarından oluşan heyet Aksaray iline gerçekleştirdikleri ziyarette Eski Mamak ilçe Kaymakamı olan Aksaray Valisi Ali Mantı ile Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Turgay'ı ziyaret eti.

 

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette  Vali Ali Mantı Sivil Toplum Kurulusları Platformu ve Mamak İs Adamları ve Sanayiciler Derneği heyetine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyretleri dolayısıyla hayet Başkan ve üyelerine teşekkür etti. Sivil Toplum Kurulusları Platformu Genel Başkanı Habib Şeker de Vali Ali Mantı'ya teşekkür ederek Platform ve Dernek  çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

 

Heyet  Vali Ali Mantı ziyaretinden sonra ise  Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezini ziyaret gerçekleştirerek   Müdür  Niyazi Turgay'ı makamında ziyaret etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AKSARAY

 


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88