MAMAK MUHTARLARINDAN BAŞKAN AKGÜL`E ZİYARET

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mamaklı muhtarları makamında kabul etti. Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Güngören ve dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.

7.12.2015 11:08:13 0
MAMAK MUHTARLARINDAN BAŞKAN AKGÜL`E ZİYARET

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mamaklı muhtarları makamında kabul etti. Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Güngören ve dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Mamaklı muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Muhtarlara yönelik hizmetlerimiz ve desteğimiz devam ediyor. Topluma vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet ulaştırmak için seçilmişler arasında uyumlu çalışma son derece önemli. Bu manada bizler elimizdeki imkanları kullanarak sizlerin çalışma koşullarını daha da iyileştiriyoruz. Koordineli bir şekilde yapacağımız çalışmalarla birlikte vatandaşlarımıza çok daha etkin şekilde hizmet ediyoruz” dedi.

Muhtarlardan Akgül’e özel teşekkür

Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Güngören Akgül’ün göreve gelmesiyle birlikte muhtarların çalışma ortamı ve çalışma şartlarının çok değiştiğini söyleyerek Akgül’e teşekkür etti. Hulusi Güngören; “Başkanım desteğinizle Mamaklı muhtarlarımız çok daha iyi koşullarda vatandaşlara hizmet veriyor. Fiziki koşullara iyileştirilen muhtarlar adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizin desteğinizle birlikte kendimizi daha güçlü hissediyoruz” dedi.  

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 
 
 

27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78