MAMAK KURBAN BAYRAMINA HAZIR!

Mamak Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarına başladı. Ortaköy?de kurulacak olan kurban pazarı için yer tahsisine devam ediyor.

23.08.2015 09:13:18 0
MAMAK KURBAN BAYRAMINA HAZIR!

Mamak Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarına başladı. Ortaköy’de kurulacak olan kurban pazarı için yer tahsisine devam ediyor. Mamak Belediyesi alandaki altyapı çalışmalarına da devam ediyor. Alan içerisinde yol, asfalt, elektrik ve su gibi altyapı çalışmalarını sürdüren Mamak Belediyesi her yıl standart olarak verdiği hizmetleri bu yılda gerçekleştirecek. Kurban kesim alanında bu yılda otopark, veteriner ve doktorların bulunduğu sağlık merkezi bulunacak. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesi için gerekli çalışmaları yapmaya başladık. Kurban kesim alanında düzenli olarak verilen hizmetleri bu yılda aynı şekilde vereceğiz” dedi.

Gebe hayvan muayeneleri bu yıl da yapılacak

Mamak Belediyesi düzenli olarak verdiği hizmetlere bu yılda devam edecek. Olası kazaların önüne geçmek üzere yine eğitimli boğa yakalama timleri alanda hazır olacak. Özellikle vatandaşların mağdur olmaması için alana getirilen ve gebelik şüphesi bulunan hayvanlar Mamak Belediyesi veteriner hekimleri tarafından ultrason cihazıyla gebelik testi, yaş ve sağlık kontrolleri de yapacak

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


Anahtar Kelimeler: MAMAK KURBAN BAYRAMINA HAZIR!
30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61