MAMAK KENT TİYATROSU,YENİ KURSİYERLERLE DÖNEME BAŞLADI

Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu yeni dönem kurslarına başladı. Kent Tiyatrosu bünyesine katılan yaklaşık 40 yeni kursiyer ile çalışmalara başladı.

21.06.2015 12:04:34 0
MAMAK KENT TİYATROSU,YENİ KURSİYERLERLE DÖNEME BAŞLADI

Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu yeni dönem kurslarına başladı. Kent Tiyatrosu bünyesine katılan yaklaşık 40 yeni kursiyer ile çalışmalara başladı. Temel tiyatro derslerinin yani sıra Geleneksel Türk Tiyatrosu’nda da eğitim almaya başlayan kursiyerlerin eğitimleri Ekim ayına kadar devam edecek. Kursiyerler hafta içi pazartesi ve Salı günleri çalışıyor. Yeni kursiyerlere eğitimleri Mamak Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölüm Başkanı Kenan Olpak tarafından veriliyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Kent Tiyatrosu bir çok oyunu başarıyla sahneliyor. Yaz dönemi kurslarıyla birlikte hem gençlerimizin enerjilerini en doğru yerde harcamaları sağlanıyor hem de yeni yetenekler keşfediliyor. Tiyatro kursunda eğitim alan öğrenciler daha sonra sahneye çıkarak deneyim kazanıyor. Kursiyerlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Ekim ayında perde diyecekler

Yaz boyu çalışmalarına devam edecek öğrenciler Kent Tiyatrosu’nun hazırladığı çeşitli oyunlarda görev alacak. Kursiyerler Ekim ayı itibariyle sahneye çıkmaya başlayacak. Her hafta sonu farklı bir oyun sahneleyecek olan kursiyerler düzenli olarak her cumartesi Mamak Kültür Merkezi Muhsin Ertuğrul’da sahne alacak. Yıl içerisinde kursiyerler aynı zamanda çeşitli kurumlardan gelen gösteri taleplerini de karşılayacaklar.

 

artuklu haber ajansı-ankara/mamak

 


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00