MAMAK KENT TİYATROSU UYUŞTURUCUYA KARŞI SAHNE ALACAK

Mamak Belediyesi?nin başarılı tiyatro ekibi Kent Tiyatrosu uyuşturucuya karşı sahne alacak. Birbirinden güzel oyunları tiyatro severlerle buluşturan Kent Tiyatrosu bu kez sahneye uyuşturucu ve madde bağımlılığına dikkat çekmek için çıkacak.

19.12.2015 10:31:09 0
MAMAK KENT TİYATROSU UYUŞTURUCUYA KARŞI SAHNE ALACAK

Mamak Belediyesi’nin başarılı tiyatro ekibi Kent Tiyatrosu uyuşturucuya karşı sahne alacak. Birbirinden güzel oyunları tiyatro severlerle buluşturan Kent Tiyatrosu bu kez sahneye uyuşturucu ve madde bağımlılığına dikkat çekmek için çıkacak. Çiçekler Solmasın adlı oyun ‘madde bağımlılığına hayır’ sloganıyla sahnelenecek. Provalarına yeni başlanan ve ocak ayı itibariyle izleyici ile buluşması planlanan oyunu Mamak Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölüm Başkanı Kenan Olpak ve Kent Tiyatrosu Oyuncusu Burcu Özdemir kaleme aldı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Günümüz gençliği önündeki en büyük tehlike maalesef ki madde bağımlılığı. Gençliğimizi içten içe çürüten bu soruna karşı her zaman ve her zeminde mücadele etmek zorundayız. Kent Tiyatrosu’nu böylesi bir soruna karşı doğru ve güzel mesajlar içeren bir oyun hazırladıkları için tebrik ediyorum” dedi.

Gerçek yaşamdan kesitler içeriyor

Uyuşturucunun neden olduğu yıkımı biri erkek biri kadın iki genç üzerinden anlatacaak olan oyunda gerçek hayattan kesitler sahnelenecek. Oyun Mamak’ta bulunan ortaöğretim ve liselerde sahnelenecek.   

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 
 
 

31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19