MAHMUT MARDİNLİ YARIN `MARDİNİ SHOV`DA SEVENLERİ İLE BULUŞACAK

Mardinli sanatçı ve sunucu Berdan Mardin`nin hazırlayıp sunduğu `Mardini Şov`da bu hafta Mardin`in sevilen sanatçılarından Mahmur Mardinli ve Elif Abalı katılacak...

Magazin 27.07.2019 21:39:27 0
MAHMUT MARDİNLİ YARIN `MARDİNİ SHOV`DA SEVENLERİ İLE BULUŞACAK

Mardinli sanatçı ve sunucu Berdan Mardin'nin hazırlayıp sunduğu 'Mardini Şov'da bu hafta Mardin'in sevilen sanatçılarından Mahmur Mardinli ve Elif Abalı katılacak..

 

Hem Türkçe hem de Kürtçe şarkıları ile her pazar Ankara'dan canlı yayınla 'Mardini Şov'da izleyici ile buluşan Mardinli ses sanatçısı ve Sunucu Berdan Mardini , "Hükümetimin destekleriyle açılan TRT Kürdi kanalımızda şarkılarımla ekranlarda olmaktan büyük gurur duyuyorum. Hem Türkçe hem de Kürtçe olarak seslendireceğim şarkılarımla birleştirici, eğlenceli bir program yapacağız. Kapımız herkese açık" dedi.

 

 

 TRT Kürdi'de yarın canl olarak saat 20.15'te başlayacak  'Mardini Şov'da bu hafta Mardin'in sevilen sanatçılarından Mahmut Mardinli ve Elif Abalı katılacak..Mahmut Mardinlinin sevilen parçalarını seslendireceği programın canlı olarak yayınlanacağını belirten Mahmut Mardinli sevielen esrleri seslendirdiği ve çok muhteşem bir program ortaya çıktığını  belirterek Tüm sevenlerini ekran başına davet etti..Herkesin secetek ilgiyle izleyeceği bir program gerçekleştirdiklerini blirten Mahmut Mardinli herkesin izlemekten zevk alacağı bir program ortaya çıktı,Emeği geçen herkese teşekk ediyorum''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00