MAHMUT DİNÇEL`İN MUTLU GÜNÜ

Mardin?in tanınmış ve saygıdeğer ailelerinden ve Mahmut Dinçel ve eşi Gülhan hanımın niricik kızı Betül ile Çankırı?nın Sayılı tanınmış ailelerinden İdris Börekci ve eşi Refika hanımın yakışıklı oğulları Hasan ile muhteşem bir törenle nişanlandılar

28.07.2016 08:25:31 0
MAHMUT DİNÇEL`İN MUTLU GÜNÜ

Mardin’in tanınmış ve saygıdeğer ailelerinden ve Mahmut Dinçel ve eşi Gülhan hanımın niricik kızı Betül ile Çankırı’nın Sayılı tanınmış ailelerinden İdris Börekci ve eşi Refika hanımın yakışıklı oğulları Hasan ile muhteşem bir törenle nişanlandılar

Ankara Park Aden Düğün salonunda düzenlenen törenle evlilik yolunda ilk adımlarını attılar. Çifte, evliliğin ilk adımı olan nişanlılığın çok önemli bir başlangıç olduğunu ve evliliğin de hem bir uzlaşı sanatı, hem de bir paylaşım sanatı olduğunu ifade eden aile büyükleri, çifte mutlu, huzurlu, başarılı bir hayat diledi.
 Mahmut Dinçel ve eşi Gülhan hanımın ile Dünürleri İdris Börekci ve eşi Refika hanım ile birlikte çocukları Betül ve Hasan  nişan törenleri nedeniyle  Park Aden Düğün salonuna büyük ilgi göstererek adeta tıka basa dolduran davetlilerle tek tek ilgilenmeye büyük özen gösterdiler. Betül ve Hasan  nişan törenlerinde özellikle gençler müzik eşliğinde coşkuyla eğlenirken, salonu tamamen dolduran davetliler de zengin ikramları afiyetle yediler.
Mutlu çift, nişan töreninde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletirken en kısa sürede düğünü yapacaklarını ve hazırlıklarına da şimdiden başladıklarını söyledi. Her yönüyle oldukça coşkulu geçen nişan töreninde tüm davetliler doyasıya eğlendiler.    

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:BEDİRHAN DİNÇEL

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19