MADALYASINI BAKAN GÜLLÜCE?YE ARMAĞAN ETTİ?.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı / Tapu Kadastro Spor Kulübünün Minik Pehlivanı Engin KURU Düzce?de yapılan Minikler Türkiye Şampiyonasında 32 Kiloda Bronz Madalya kazanarak Türkiye Üçüncüsü oldu.

1.09.2015 17:05:59 0
MADALYASINI BAKAN GÜLLÜCE?YE ARMAĞAN ETTİ?.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı / Tapu Kadastro Spor Kulübünün Minik Pehlivanı Engin KURU Düzce’de yapılan Minikler Türkiye Şampiyonasında 32 Kiloda Bronz Madalya kazanarak Türkiye Üçüncüsü oldu.

81 İlden yaklaşık 1000 Sporcunun katılımı ile Düzce’de düzenlenen Minikler  Türkiye Güreş Şampiyonasına 5 Sporcu ile katılan Tapu Kadastro Spor Kulübünün minik Güreşçileri ilk kez katıldıkları Şampiyonada yapmış oldukları müsabakalar ile Milli Takım Antrenörlerinin dikkatlerini üzerlerine çekmeyi başardılar.

Şampiyonaya 32 Kiloda katılan Engin KURU Bronz Madalya kazanarak Türkiye Üçüncüsü olurken, 38 Kiloda yarışan Melih Oğuz KURT ise bronz madalya müsabakasında yenilerek Türkiye 5’ncisi oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan; Kulüp Koordinatörü Ensar KURT ;” Gençlik ve Spor Bakanlığımız / Spor Genel Müdürlüğümüzün Okullara antrenör görevlendirmesi ile 3 okulumuzda güreş çalışmalarına hız verdik. Antrenör  Ahmet LAL ve Rufai AŞIK ile yapmış olduğumuz mastır plan çerçevesinde hafta içi çift antrenman yaparak yaklaşık 200 Çocuğumuza spor yaptırıyoruz, amacımız bu çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, milli ve manevi değerlerini kazanmalarına yardımcı olmaktır.  Bize bu yolda destek olan başta  Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris GÜLLÜCE’ye ve Tapu Kadastro Genel Müdürü Sayın Gökhan KANAL beye vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum’dedi.

İlk kez katıldığı Türkiye Şampiyonasında 32 Kiloda Bronz Madalya kazanarak Türkiye 3’ncüsü olan Engin KURU ise yaptığı açıklamada ; “ 05 Mart 2015 tarihinde bizi kabul eden Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris GÜLLÜCE’ye madalya sözü vermiştim, Allaha Şükürler olsunki verdiğim sözü yerine getirdim. Hedefim 2016 yılında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Altın Madalya kazanarak Türkiye Şampiyonluğunu Ankara’ya getirmektir. Kulübümüze desteklerinden dolayı Antrenörlerimize, Genel Müdürümüz Gökhan KANAL beye, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris GÜLLÜCE’ye teşekkür ediyorum’dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00