MACUN MAHALLESİNDE ASFALT SEVİNCİ

4.05.2015 19:23:56 0
MACUN MAHALLESİNDE ASFALT SEVİNCİ
 
Polatlı ve mahallelerinin Büyükşehir'e bağlanmasından sonra yapılan hizmetlerde büyük bir değişim devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de Macun Mahallesi oldu. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Asfalt ve yol ekipleri tarafından mahalle içlerine ve mahalle yollarına sıcak asfalt atmaya devam ediyor. Daha önce Karapınar, Uzunbey Yüzükbaşı, Sinanlı ve Özyurt mahallelerini sıcak asfalt ile tanıştıran Büyükşehir, Polatlı'da fark yaratmaya da devam ediyor. Macun Mahallesinde yapılan sıcak asfalt dökümü ile mahalleliler adeta gözlerine inanamadıklarını söyledi. Macun Mahallesinin asfalt dökülmediği sokağı kalmadığı görüldü. 
 
"ALLAH AK PARTİ'DEN VE BÜYÜKŞEHİR'DEN RAZI OLSUN"
 
Macun Mahallesi Sakinlerinden Yaşar Bağcı gazetemiz muhabiri Rüzgar Hamza Kabasakal'a yaptığı açıklama da şunları söyledi. "Ben Macun Mahallesinde azayım, Allah var köyden öte mahalle olduğumuzu, AK Parti ve Büyükşehir Belediye Başkanımız İ. Melih Gökçek sayesinde anladık." dedi.  Sözlerinin devamında Bağçı şunları söyledi. "Biz yapılan hizmetlerden çok çok memnunuz, Parkımız yapıldı. Mezarlığımız yapıldı. Mahallemizin her yerine sıcak asfalt döküldü. Bizler Büyükşehir ve AK Parti sayesinde çamurdan kurtulduk. Burada çok büyük bir yatırım var. Allah var yukar da, köylerimiz Büyükşehir ve AK Parti sayesinde bu yatırımları gördü. Tabi ki biz mahalleli olarak, seçimlerde Polatlı'nın AK Parti'yi kaybettiği için pişmanız. Çok zarar görüyoruz bu yüzden, biz önce Polatlı'yı istedik, ancak halkımız uyanamadı, bilmedi. Demek ki gelecekten yapılacaktan haberdar değildi. Ben sizin aracılığınız ile buradan önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanım İ. Melih Gökçek'e, AK Parti Polatlı İlçe Başkanım Av. Gazi Karaoğlu'na, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Süleyman Bölükbaşı'na ve Büyükşehir Meclis Üyelerime teşekkür ediyorum" dedi. 
 
YAZA DOĞRU EN AZ 40 MAHALLEMİZ ASFALT İLE TANIŞACAK


Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Hakbilir, "Biliyorsunuz, yapılan yeni yasa ile köylerimiz mahalle statüsüne geçti. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından da, sınırlarına yeni katılan ilçe ve köyler de dahil olmak üzere yapılan asfalt çalışmaları hız kesmeden 7/24 devam ediyor. Ankara’yı modern cadde ve bulvarla donatan Büyükşehir Belediyesi, yeni katılan ilçe ve köy yollarını da Başkente yakışır hale getirmek için gece gündüz asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bugün de bu çalışmaları Macun mahallemizde yürüten, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Asfalt ve yol ekiplerinin çalışmalarına bir göz atmak ve mahallemiz sakinlerinin sıkıntılarını dinlemek için geldik. Macun Mahallemizin iç yollarına ve Eskişehir bağlantı yoluna da sıcak asfalt atıldı." ifadelerinde bulundu. Sözlerinin devamında Hakbilir, " 2 sene içerisinde Allah izin verirse, bütün köylerimizin hepsine sıcak asfalt dökümümüz gerçekleşecek. Şimdi bu yaza kadar sadece bizim hedefimiz en az 40 mahallemizi yani köyümüzü asfalt ile tanıştırmak" dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/POLATLI

HABER:RÜZGAR KABASAKAL

16.5° / 8.9°
  • BIST 100

    10918,50%-1,07
  • DOLAR

    42,44% -0,02
  • EURO

    49,41% -0,12
  • GRAM ALTIN

    5734,65% -0,31
  • Ç. ALTIN

    9299,63% 0,00