M.EMİN DEĞER`İN DAVETİNE YOĞUN İLGİ

Mardin Ak Parti Milletvekili aday adayı,Mehmet Emin Değer`in``Soframı ve Yüreğimi Mardinlilere``Açtım diyerek Movapark`ta düzenlediği Yemek davetine binlerce Mardinli ve Mardin Sevdalısı akın etti.

Mardin 23.02.2015 11:56:37 0
M.EMİN DEĞER`İN DAVETİNE YOĞUN İLGİ

Mardin Ak Parti Milletvekili aday adayı,Mehmet Emin Değer'in''Soframı ve Yüreğimi Mardinlilere''Açtım diyerek Movapark'ta düzenlediği Yemek davetine binlerce Mardinli ve Mardin Sevdalısı akın etti.

Mardin'in sevilen iş adamlarından ve Türk Irak Dostluk Derneği  Yüksek İştişare Kurulu Başkanı,MAREV Ankara Şubesi Yönetim Kurulu üyesi olan Ak Parti Mardin Milletvekili aday adayı Mehmet Emin Değer ,Kızıltepe Mova Park'ta yaklaşık 1500 kişiye yemek verdi.Mehmet Emin Değer davetlilerle yakından ilgilenerek,Herkese ''Hoş Geldiniz''dedi.
AK PARTİ Mardin Milletvekili Aday Adayı Mehmet Emin Değer, hemşerileriyle bir araya gelerek hasbihal etmek, fikirlerini paylaşmak için 22 Şubat 2015 Pazar günü Mardin Havaalanı Yanı Movapark'ta saat 11:00'de düzenlediği yemekli toplantıyla bir araya geldi. Tüm Mardinliler ve Mardin sevdalıları davetli olduğu toplantıya Ak Parti il Yönetimi ve mensupları,Basın Mensupları,Mardinli vatandaşlar katıldı.
Yoğun ilgi gören Yemekli toplantıda,Mardinli hemşerileri ve Ak Parti teşkilatı ile buluşan Mehmet Emin Değer'i partililer yürekten kucakladı.
Ak Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Emin Değer,''Dünyayı yaşanılabilir bir yer yapabilmek için harekete geçmiştim ilk gençlik yıllarımda... Bugün aynı amaçla Milletvekili Aday Adayıyım Mardinimde...Mardinli hemşerilerimle Mardin sevdalılarıyla daha gelişmiş bir Mardin için start verdik hep birlikte...Mardinin/Mardinlinin kazanmasını isteyenlerin platformuna bekliyorum tüm Mardinlileri.''. diyen ,Değerin davetine icabet eden,Yüzlerce Mardinli,Mardin sevdalısı,Mardin'e Değer katmak için yemekte buluştu.

Mehmet Emin Değer yemeklli toplantıda konuklara hitaben gerçekleştirdiğ konuşmasın da, “Bediüzzaman Saidi Nursi’nin hayatıma en önemli heyecanı veren şu güzel mesajı diyor ki ‘bir yangın var. Alevleri göklere yükseliyor. İçimde evladım tutuşmuş yanıyor. Bu yangını söndürmeye koşuyorum birileri ayağımı kösteklemiş ne ehemmiyeti var. Dar düşünceler, dar görüşler.’ ey Kürtler ve Türkler şimdi bir miting yapsam mazide saf tutan bin sene evvelki ecdatlarınızı ve istikbalden gelen 50 sene sonraki evlatlarınızı şu gürültü hane olan asrı hazır meclisinize davet etsem acaba mazide saf tutan ecdatlarınız size demeyecekler mi ki? “Hey miras yedi yaramaz çocuklar neticeyi hayatımız siz misiniz? Hey hat bizi kısır bıraktınız.” İstikbalden gelen evlatlarınız size demeyecekler mi ki? “ siz misiniz bizi şanlı atalarımızla bir birine bağlayan yiğit” görüyorsunuz bu mitingde her iki tarafta sizi protesto ediyor. Varsın bu zamanın bizimle süt emenler bizi dinlemesinler 50 sene sonra gelen Tahirler, Ömerler, Hamzalar, Yusuflar sizlere sesleniyorum. Lebbeyk deyiniz ve başlarınızı kaldırınız. Türkün Kürde Kürdün Türk’e düşman olması aptallıktır cehalettir. Türk Kürde Kürt Türk’e muhtaçtır. İkisinin birbirinden ayrılması mümkün değildir. Türkiye devleti Kürtsüz yapamaz. Kürtler de Türkiyesiz yapamaz. Kader bizi birleştirmiş bir yapmış vücut haline getirmiş hepimiz biriz beraberiz kardeşiz. Aramızdaki ihtilafları küçük meselelerin halletme zamanı gelmiş büyük bir misyon, büyük bir dava, büyük bir felsefe olan Ak parti ve onun kurucusu olan felsefesinin babası olan Cumhurbaşkanımız bilge insan Başbakanımız bu iradeyi ortaya koymuş ve diyor ki hayatımıza dahi mal olsa Kürt meselesini mutlaka çözeceğiz. Bende son nefesime kadar bu meseleyi çözmek adına bütün gücümle sizin adına mücadele edeceğimi sizin huzurunuzda söz vermek istiyorum.” İfadelerini kullanan Değer konuşmasına şöyle devam etti.
“Birbirinden mazlum, biribirinden perişan bu İslam unsuru içinde birbirlerine etnik yapıyla, ırkçıklık felsefesiyle birbirlerine yabancı bakmaları, birbirlerini kahr etmelerini. Siyonistler, Batı dünyası CIA yeyn MOSSAD’ı organizasyonlar yaparak Şii Sünni, Türk Kürt, Arap Kürt, Arap Türk, El Kaide IŞİD gibi organizasyonlar yaparak İslam coğrafyasını cehenneme çeviriyorlar. 500 senedir diyor yattınız yeter. Uyanınız Kur’an-ın sabahıyla uyanınız diyor. Uyanma vakti gelmiştir. Bizim artık öyle bir liderimiz var diyor ki dünya beşten büyüktür. İlk defa bir lider çıkmış diyor ki ey birleşmiş milletler, ey Batı dünyası, ey adaletsiz ve hukuksuz dünya sen İslam coğrafyasını cehenneme çevirdin ayağa kalkın ey Müslümanlar diyor. Birleşin bir arayan gelin ittihadı İslam’ı kurun diyor bunu zamanı ve vakti gelmiş bir millet uyanıyor bir millet şahlanıyor ayağa kalkalım. hep birlikte, şahsım adına diyorum ki; Mehmet Emin Değer, tek başına bir hiçtir. Dahi bile olsanız tek başınıza  bir şeyleri başaramazsınız ama sizin desteğiniz, arkamda hissettiğim sizin o güçlü desteğinizle inanın ki çok büyük işleri başarabiliriz hep birlikte. Mardin’imize çok büyük hizmetler yapacağız, çok önemli projeleri birlikte başaracağız. Türkiye’de ve Dünya’da milletvekili olmadan da, Berlin’de Brüksel’de, Roma’da, Strazburg’da Avrupa Parlamentosunda; Irak meselesini ve İslam coğrafyasının geleceğini konuşmak üzere davet edildim. Sizin adınıza, sesinizi haykırdım. Ve ben buradan tekrar söylüyorum, söz veriyorum. Bütün Dünya’ya Mardin’in ve Mardinlinin sesi ve nefesi olacağım. Sizin sesinizi bulunduğum her yerde her mekânda ve her coğrafyada gür bir sada ile haykıracağım. Buna inanmanızı ve bana bugüne kadar verdiğiniz desteği devam ettirmenizi diliyor, hepinize tekrardan teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

Mehmet Emin Değer'in Mardin Movapark'ta verdiği  yemekli Tanıtım toplantısında konuklara Yöreye özgü bulgur ve hamis kavurmasından oluşan yemek ikram edildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10164,79%0,06
  • DOLAR

    32,21% 0,17
  • EURO

    35,10% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2471,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3965,39% 0,79