M.ALİ ÇEÇAN:``ELEKTRİK KESİNTİLERİNE SON VERİLSİN``

Mardin ve İlçelerinde Yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösteren Mardinli İş Adamı Aşt Tarım Ltd.Şti Sahibi M.Ali Çeçan Artuklu Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Ortaç`a önemli açıklamada bulundu.

Mardin 2.05.2015 19:27:52 0
M.ALİ ÇEÇAN:``ELEKTRİK KESİNTİLERİNE SON VERİLSİN``

Mardin ve İlçelerinde Yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösteren Mardinli İş Adamı Aşt Tarım Ltd.Şti Sahibi M.Ali Çeçan Artuklu Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Ortaç'a önemli açıklamada bulundu.

Artuklu Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Ortaç'a özel açıklamada bulunan M.Ali Çeçan,Mardin ve İlçelerinde yaşanan Elektirik kesintilerine son verilmesi gerektiğini söyledi.

Mardin ve İlçelerinde Yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösteren Mardinli İş Adamı Aşt Tarım Ltd.Şti Sahibi ve Mardin Kızıltepe Sosyal yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu  üyesi  M.Ali Çeçan 4 yıldır bölgede yaşanan elektrik kesintileri yüzünden Tarımın bölgede durma noktasına geldiğini söyleyerek,Elektrik kesintilerinin bir an önce sona erdirilmesini istedi.. Yaklaşık 4 Yıldır aratarak süren elektrik kesintilerinin bölgede  yaşandığına dikkat çeken Çeçan,DEDAŞ'ın 'kaçak elektrik var' gerekçesi ile elektrikleri kestiğini, Bu yıl tarımsal amaçlı kuyularda, yağışlar iyi geldiği ğını ancak buna rağmen,DEDAŞ'ın Her gün yaz kış demeden ortalama günde 5 saat elektrik kesintisi yaptığını oysa,,Bakanlar kurulu kararı ile bütün çiftçinin hesaplarının bloke edildiğini ve Çiftçilerin  hesabına gelen paranın DEDAŞ tarafından otomatikman tahsil edildiğini söyleyen Çeçan Çiftçilerden alacağını tahsil etmesine rağmen elektrikler kesiliyor.” dedi.

Bölgede elektriği kesintileri nedeni ile Tarımın büyük zarar gördüğünü,Çiftçilerin büyük zorluklar  yaşadığını belirten M.Ali Çeçan, bölgede kesilen elektriklerden dolayı halk isyan etme noktasına geldi.Vatandaş ile Devletin karşı karşıya getirilmesinin tehlikeli sonuçlar yaratabileceğini Bu nedenle de, zaman geçirilmeden Bölgede yaşanan Elektrik kesintilerinin bir an önce sona erdirilmesi gerektiğini''Söyledi

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90