M.ALİ ÇEÇAN`DAN NEWRUZ MESAJI

Mardinli İş adamı ve Aşiti Aşiret Reisi,Mardin&Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma kültür Derneği Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Çeçan,Newruz Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Mardin 20.03.2015 23:30:42 0
M.ALİ ÇEÇAN`DAN  NEWRUZ  MESAJI

Mardinli İş adamı ve Aşiti Aşiret Reisi,Mardin&Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Çeçan,Newruz Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.
Mehmet Ali Çeçan yayınladığı mesajında şunları söyledi:

''Kültür coğrafyamızda yüzyıllardır kutlanan Nevruz Bayramı’nın bu yıl ayrı bir anlamı var. Hükümetimizin gayretleriyle önemli mesafeler kat edilen çözüm sürecinin sonuçlarının alınmaya başlanacağı bugünlerde, bu bayram ülkemizde ayrı bir heyecan ve Coşku ile kutlanacak” dedi.
 
Etnik köken, dil, inanç ve siyasi görüş ayrımı gözetmeksizin herkesi kucaklayan bir siyaset anlayışına sahip bir Hükümetin iktidarda olduğunu belirten Çeçan, “AK Parti 2002 Yılından beri, Ülkemizde Kardeşliği tesis edecek Politikalar üreterek,çözüm süreci gibi meşakkatli bir yolculukta nihai aşamaya taşımıştır. Bu nokta da milli birlik, huzur ve kardeşliğimiz tesis edilerek, barış diliyle Yeni bir Türkiye kurulacak. Yeni Türkiye’yi de inşallah hep birlikte inşa edeceğiz. “ şeklinde konuştu. 
 
Hükümet'in  her zaman bu toplumun sorunlarını doğru tespit ederek çözüm ürettiğini vurgulayan Çeçan, geldiğimiz bu süreçte  “Türkiye nereye gidiyor?” diye soranlara      ‘’ Hep beraber yeni bir Türkiye olmaya gidiyor, güçlü bir Türkiye olmaya gidiyor, bu bahar da Kardeşliğin müjdecisi olacaktır ” dedi.
 
Mehmet Ali Çeçan , “Bolluk ve bereketin simgesi Nevruz Bayramı’nın barış, dostluk, birlik ve beraberlik getirmesini diler, bu vesileyle başta Mardin’li hemşerilerim olmak üzere herkesin Nevruz Bayramı’nı kutlarım” dedi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07