LÖSEV ANKARA?DA GÖNÜLLÜLERİ İLE BULUŞUYOR!

5 Aralık, Birleşmiş Milletler tarafından gönüllü çalışmaları ve faydalarını duyurmak, STK?lar bünyesindeki gönüllü programlara katılımı artırmak amacıyla, Türkiye?nin de aralarında bulunduğu 123 ülkede, Dünya Gönüllüler Günü olarak kutlanıyor.

6.12.2018 11:23:47 0
LÖSEV ANKARA?DA GÖNÜLLÜLERİ İLE BULUŞUYOR!

5 Aralık, Birleşmiş Milletler tarafından gönüllü çalışmaları ve faydalarını duyurmak, STK’lar bünyesindeki gönüllü programlara katılımı artırmak amacıyla, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 123 ülkede, Dünya Gönüllüler Günü olarak kutlanıyor.

 

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) da bu özel günü gönül dostları ile birlikte kutlamak için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Amacı bu özel günde gönüllülerinin, başarısındaki katkılarının farkında olduğunu bilmelerini sağlamak…

 

Bugün itibariyle “Yolu sevgiden, yardımseverlikten, lösemili- kanserli çocukların hayatına dokunmaktan, LÖSEV ’den geçenlerin sayısı ” neredeyse dört milyona yakın gönüllüsüyle ülkemizin en büyük sivil toplum örgütü olan LÖSEV adına Genel Koordinatörü Hülya Ünver bir açıklama yaparak Gücümüzü halkımızdan ve gönüllülerimizden alıyoruz, gönüllülerimiz bizim gözbebeğimizdir” dedi. Ünver, “Bilinçli ve duyarlı kocaman bir aileyiz. Bu bir tesadüf değil. İşimiz o kadar zor ki; lösemi ve kanserle mücadele ediyoruz ama yorulsak da mücadeleden vazgeçmiyoruz asla pes etmiyoruz. Sizlerin bağış ve desteklerinden güç ve cesaret alıyoruz, lösemili çocuklarımız, onko hastalarımız yaşama bağlanıyorlar. İyi ki varsınız!” diyerek duygularını dile getirdi. LÖSEV Genel Koordinatörü, “Bir çocuğun hayatından daha değerli ne olabilir ki anlayışıyla desteklerimizin daha çok çocuğa ulaşmasına, onların sağlığına kavuşmasına, mutlu olmasına katkıda bulunan tüm gönüllülerimize yürekten teşekkür ediyoruz. İyi ki LÖSEV var; BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ” dedi.

 

LÖSEV ANKARA’DA GÖNÜLLÜLERİ İLE BULUŞUYOR!

 

Türkiye genelinde yaklaşık dört milyon gönüllüsü ile birlikte el ele çocukların geleceği ile için çabalayan LÖSEV dünya gönüllüler gününü 8 Aralık’ta gerçekleştireceği etkinlik ile kutlayacak. LÖSEV kurucusu Pediatrik&Hematolog Üstün Ezer’in vakfın kuruluşundan bu yana LÖSEV’in gönüllülüğe verdiği değeri ve 20 yıllık deneyimlerini paylaşacağı, LÖSEV gönüllülerinden “Basit ve Mutlu Yaşam” kitabının yazarı Selen Baranoğlu’nun da katılacağı etkinlik Vakıf Merkezinde saat 10.00’da başlayacak.

 

 

artuklu haber ajansı-ankara


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00