LİSELİ GENÇLER İSRAİL ZULMÜNÜ LANETLEDİ

9.08.2014 11:22:29 0
LİSELİ GENÇLER İSRAİL ZULMÜNÜ LANETLEDİ

Liseli Gençler, kalıcı barışın sağlanması için İsrail Büyükelçiliği önünde eylem yaptı.

Liseliler Platformu öncülüğünde yüzlerce liseli önceki gün Ankara İsrail Büyükelçiliği önünde toplanarak İsrail’in zulmüne uğrayan Filistin halkına destek için basın açıklaması yaptı.

Eyleme AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Onur Özcan`da katılarak gençlere destek verdi.

Liseliler İsrail zulmüne sessiz kalmadılar.

İsrail Büyükelçiliği önünde Fetih suresi okunarak başlayan eylem, Liseliler Platformu Başkanı Celil Akgün’ün basın açıklaması ile devam etti. Akgün açılamasında İsrail’in kanlı elini Filistin üzerinden çekmesini kalıcı barışın sağlanmasını istedi. Akgül; 8 Temmuz’dan bu yana 1700’ü aşkın bebek,  çocuk, kadın ve yaşlı demeden insanların mahremleri tarumar edilerek kahredici bir dram yaşanıyor.”  dedi. Akgül sözlerine şöyle devam etti.  “Ateşkes ilan edip hala savaşa katliama ve ambargoya devam eden bu Siyonist teröristlere soruyoruz? Bu zulüm yetmedi mi! bebek katili Siyonistlere sesleniyorum her yer Gazze hepimiz Filistinliyiz…”

Liseliler İsrail’e karşı dik duruşundan dolayı Erdoğan’ı desteklediklerini açıkladı.

Liseliler Platformu Başkanı Akgül’ün basın açıklamasından sonra Cumhurbaşkanlığı seçiminde zalim İsrail’in karşısında mazlum Filistin’in yanında olan Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediklerini açıkladılar.

Zalim İsrail’in karşısında mazlum Filistin’in yanında olan Recep Tayyip Erdoğan’ı her zaman desteklediklerini söyleyen Platform Başkanı Celil Akgün Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de genç liseliler olarak Recep Tayyip Erdoğan’a oylarını vereceklerini açıkladı. Onur Özcan’da gençleri yürekli insan milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekledikleri için teşekkür konuşması yaptıktan sonra Liseli gençler “Kahrolsun İsrail” ve “Milletin Adamı Dünya Lideri Erdoğan” sloganları atarak olaysız bir şekilde ayrıldılar…

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


Anahtar Kelimeler:
23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88