LEVENT KOÇ,İZMİR`İ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

7 Haziran 2015 Milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti İzmir 2.Bölgeden aday adayı olarak,seçimlere iddialı hazırlanan,İzmirli İş adamı Levent Koç,Dün İzmir`in Bayındır,Tire ve Ödemiş ilçelerine giderek,Ak parti Teşkilatları ile kucaklaştı.

Siyaset 28.02.2015 22:00:05 0
LEVENT KOÇ,İZMİR`İ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

7 Haziran 2015 Milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti İzmir 2.Bölgeden aday adayı olarak,seçimlere iddialı hazırlanan,İzmirli İş adamı Levent Koç,Dün İzmir'in Bayındır,Tire ve Ödemiş ilçelerine giderek,Ak parti Teşkilatları ile kucaklaştı.
İlçe ziyaretlerine Bayındır ilçesinden başlayan Levent Koç,Ak Parti ilçe Başkanı,İlçe Kadın Kolları ve Gençlik kolları tarafından karşılanarak,Partililerle buluştu.Partililerin yakın ilgisi ile Mutlu olan,Koç,ilçe sorunları hakkında,Teşkilat yetkililerinden bilgiler alarak,projeleri hakkında bilgi verdi.
Bayındır ve Tire ilçelerini de ziyaret ederek,Ak Parti teşkilatı ile tanışan ve Projeleri hakkında bilgi veren Levent Koç,Mütevaziliği ve candan tutumu ile Ak Parti ilçe teşkilatları ile kısa sürede kaynaştı.
Levent Koç, “Yeni Türkiye Yeni Anayasa sloganıyla 2023 hedeflerine yürüdüğümüz şu günlerde ben de İzmirli bir İş Adamı  olarak bilgi ve birikimimi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) taşımak için, Ülkemizin en önemli  kentlerinden biri olan İzmir'e hizmet etmek için aday adayıyım” dedi.

Gençlik Yıllarında çok zor Günler yaşadığını,belirten Levent Koç,alınteri harcayarak,24 saat çalışarak,Bugünlere geldiğini ifade ederek,Geçmişini hiç bir zaman unutmadığını,Geçmişinin,Geleceğine rehberlik ettiğini ifade etti.

Uzun  ve Meşakkatli bir yola girdiğinin farkında olduğunu belirten Koç,Ülkemizin daha refah ve aydınlık Günlere el ele götürebilmenin arzusunu,heyecanını taşıdığını belirterek,Partimin uygun Görmesi halinde İzmir'in,İzmirlinin hizmetinde,İzmir'i daha güzel yerlere taşımak için Projeler geliştirerek Gece gündüz çalışarak,Aydınlığa taşımak için var gücü ile hizmet edeceğini belirterek,7 Haziran Günü Ak Parti İktidarının bir neferi olmak üzere her bakımdan hazır olduğunu açıkladı.
Levent Koç sözlerine şöyle devam etti:''Alevi, Sünni, Türk Kürt ayırımı olmadan, kardeşçesine bir arada yaşadığımız bu toprakların bu vatanın  geleceği için, çocuklarımızın, torunlarımız geleceği için çalışıyoruz, çalışacağız, gelecek nesiller yarınlara daha güvenle ve umutla bakabilecekler, bütün bunları içimizden çıkıp ülkeye, millete lider olmuş, ama sadece biz değil tüm İslam alemi lider olarak kabul etmiş ve bağrına basmış, kurtuluş için bir umut olarak yüreklerine yerleştirmişlerdir, Myanmar’dan Kudüs’e kadar tüm müslümanların kurtarıcısı olan kurucu Genel Başkanımız  Recep Tayip Erdoğan ile yol arkadaşı olmak onurların, şereflerin en büyüğüdür her kula, her vatandaşımıza da nasip olmasını dilerim.” dedi

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82