LEVENT KOÇ :``ÇABA BİZDEN,BAŞARI ALLAH`TAN``

AK Parti İzmir?de 7 Haziran?da gerçekleşecek genel seçim öncesi,Ak Parti İzmir 2.Bölgeden Milletvekili Aday adayı olan İş adamı Levent Koç,Ak Parti İzmir İl Başkanlığında düzenlediği Basın toplantısı ile Basın ve Partililerin önüne görücüye çıktı.

23.02.2015 00:41:24 0
LEVENT KOÇ :``ÇABA BİZDEN,BAŞARI ALLAH`TAN``

AK Parti İzmir’de 7 Haziran’da gerçekleşecek genel seçim öncesi,Ak Parti İzmir 2.Bölgeden  Milletvekili Aday adayı olan İş adamı Levent Koç,Ak Parti İzmir İl Başkanlığında düzenlediği Basın toplantısı ile Basın ve Partililerin önüne görücüye  çıktı.

İş adamı Levent Koç Basın Toplantısında şnları söyledi:

Sayın İl Başkanım, Kıymetli Partililer, Sevgili İzmirliler,

Çok değerli yol arkadaşlarım, saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler, kıymetli gençler, basınımızın değerli temsilcileri, hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.

         07 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili genel seçimlerinde,  AK PARTİ 2.Bölge Aday adaylığı basın açıklaması toplantımıza HOŞGELDİNİZ, ŞEREFLER, verdiniz.

         Allah’ın selamı, rahmeti, bereketi üzerinize olsun. Muhabbetinizden ve desteğinizden dolayı her birinize tek tek teşekkür ediyorum.

         Bu Pazar günü, bu tatil günü, kiminiz işinizi gücünüzü bıraktınız, kiminiz; ailesine çocuklarına, arkadaşlarına, belki de kendisine ayıracağı zamanı, feda ederek, buraya gelmek suretiyle, destek ve muhabbetinizi ortaya koydunuz.

        

         Ahde vefanız için, Siyasete ve Demokrasiye sahip çıktığınız için, sizlere teşekkür ediyorum.

Bir kısmınızla eski bir Bornovalı olarak tanışıklığımız ve dostluğumuz var. Bir kısmınızla da talip olduğum bu görev dolayısı ile tanıştık. Ancak tanışmamış olduğumuz arkadaşlar için kendimi kısaca tanıtmak istiyorum.

Sevgili Kardeşlerim, ben 1968 yılında Erzurum ili Köprüköy ilçesinde doğdum. 1985 yılında ailem ile birlikte Bornova’ya göç ettim.  1997 yılından bu yana aileme ait olan Şahinler Hafriyat Limitet Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmekteyim.  Evli ve üç çocuk babasıyım.

Liyakat,  ehliyet ve güven konusunda milletimizin ve sizin teveccühlerinize mazhar olmuş bir kadronun hizmetinde nefer olmuş kardeşinizim. Bu heyecan verici seçim atmosferinde başarının ancak ekip çalışması ile olacağı inancını taşıyorum. Ehliyet sahibi, yüzünüzü kara çıkarmayacak, söylediklerinin arkasında duracak, cesur, kararlı, teşkilatımızla bütünleşecek, yeniliklere açık, çalışkan bir Milletvekili aday adayı olarak karşınızda bulunuyorum. Sahip olduğu konumu ve kültürel zenginlikleri ile Dünya kenti olması gereken İzmir’in layık olduğu yerde olmadığını düşünmekteyim. Siz değerli arkadaşlarımın ve teşkilatımızın desteğiyle İzmir’imize layık olduğu hizmetleri verebileceğimize inanıyorum.

Bu yolda yürürken;  öncelikli prensibimiz; “Halka hizmet hakka hizmettir” anlayışı olacaktır. “Milletin Adamı” olarak, durmadan ve yorulmadan yola devam edilecektir.

İstişare ve iş birliğine dayalı, sivil toplum örgütlerinin ve teşkilatımızın görüşleri alınarak ortak akılla ihtiyaçlara dayalı projeler üretilecektir. 

Girişimci bir anlayışla problemleri çözmek için inisiyatif kullanılacaktır.

Değerli Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a  ve Başbakanımız ve Partimizin Genel Başkanı Sayın Ahmet DAVUTOĞLU’na mutlak bağlılığımı arz ediyorum. Onların açtığı hizmet kervanında bir nefer olmak şereflerin en büyüğüdür.

Sözlerime son verirken; Partimizin belirleyeceği adaylara kim olursa, yanında olup üzerime düşen görevi de yapmaya hazır olduğumu belirtmek isterim. Beni dinlediğiniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.

Çaba bizden başarı ALLAH’tan.''Dedi

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82