LEVENT KOÇ,AK PARTİLİ GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti İzmir 2.Bölge aday adayı iş adamı Levent Koç,Ak Parti İzmir Gençlik Kolları 4.Olağan Kongresine katıldı.

Siyaset 22.03.2015 20:59:47 0
LEVENT KOÇ,AK PARTİLİ GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti İzmir 2.Bölge aday adayı iş adamı Levent Koç,Ak Parti  İzmir Gençlik Kolları 4.Olağan Kongresine katıldı.
Levent Koç burada Basın mensuplarına yaptığı açıklamada  , "7 Haziran genel seçimleri çok önemli. Anayasayı değiştirecek nitelikli çoğunluğu almamız gerekiyor" dedi. 
Koç ,Balçova Kaya Termal otelde saat 18.00'de başlayan, partisinin İl Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'e katıldı.Levent Koç Basın mensuplarına yaptığı açıklamada, AK Parti'nin bugün geldiği noktadan çıtayı çok daha yukarıya taşıması gerektiğini söyledi.
Genel seçimlere de değinen Levent Koç, "7 Haziran seçimleri bizim için çok önemli. Anayasayı değiştirecek nitelikli çoğunluğu almamız gerekiyor. Bu konuda İzmir gençlik kollarımıza çok önemli görevler düşüyor" diye konuştu.
AK Parti İzmir 2.Bölge aday adayı Levent Koç,İzmir il  gençlik teşkilatlarını en ücra köylere kadar taşıyan mevcut Başkan'a teşekkür etti.

İzmir İl Gençlik Kolları 4.Olağan Kongresine gelişinde Ak Partili Gençlerden yoğun ilgi gören Levent Koç,Ödemiş ilçe Gençlik Kolları mensubu gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.Gençlerle hatıra Fotoğrafı çeken Levent Koç,Gençlerden yoğun ilgi, gördü.

Dikili gençlik kolları mensubu gençlerle de bir araya gelerek Dikili Kadın Kolları teşkilat Başkanı Dilek Akil ile sohbet Eden Levent Koç,Yarın İzmir İl Başkanlığında gerçekleştiirilecek STK Temayül yoklamasında İzmir STK Yönetimlerinden destek talebinde bulundu.

Kongreye, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, bazı AK Parti Malatya milletvekili aday adayları ve partililer katıldı

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00