KÜTAHYA`NIN ALTINTAŞ İLÇE KAYMAKAMI ÇELİK MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRDİ

Mardin`in Kızıltepe ilçesi Çelik Ailesine mensup olan Kütahya`nın Altıntaş ilçesi Kaymakamı Musa Kazım Çelik,Kütahya Savcısı Sabiha Ademhan ile Muhteşem bir düğün ile evlenerek dünya evine girdi.

Mardin 7.01.2018 06:57:09 0
KÜTAHYA`NIN ALTINTAŞ İLÇE  KAYMAKAMI ÇELİK MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRDİ

 

Mardin'in Kızıltepe  ilçesi Çelik Ailesine mensup olan Kütahya'nın Altıntaş ilçesi Kaymakamı Musa Kazım Çelik,Kütahya Savcısı Sabah  Ademhan  ile Muhteşem bir  düğün ile evlenerek dünya  evine girdi.

 

Mardin Mova Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün törenine genç çiftleri, Mardin protokolü ile her iki ailenin dost ve akrabaları ile gelin ve damadın mesai arkadaşları yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak oldu.

Mova Düğün salonunda çok seçkin davetlilerin  katıldığı  düğün töreninde  Düğün yemeğinin  ardından düğün salonuna el ele giren genç çift ,yöreye özgün zılgıt ve konfeti yağmuru yağmuru altında ilk danslarını  yaptı.

 

Düğünde sahne alan Mardinli Ünlü sanatçı Murat Kurşun ve yerel sanatçılar gece boyuncasöyledikleri  türkülerle  konuklara unutulmaz dakikalar yaşattı.

 

Mardin Valisi Mustafa Yaman'ın Nikah şahitliğini yaptığı Nikah Törenine Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı,22.Dönem Mardin Milletvekili Süleymen Bölünmez,Ak Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri,Ak Parti Mardin İl Yönetimi,Ak Parti ilçe Başkanları,Mardin'de görev yapan Kaymakamlar,Mardin'de görev yapan Savcılar,Tugay komutanı,il protokolü ve Her 2 Ailenin yakınları katıldı.

 

Gecenin geç saatlerine kadar süren Muhteşem Düğün Töreninin ardından Artuklu Haber'e açıklama yapan GÖKÇELİK Holding Yönetim Kurulu . Başkanı ve ÇELİKLER Gurup Şirketleri CEO' su Gökhan ÇELİK şunları söyledi:

 

''Kuzenim(amcamın oğlu) Kütahya Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik ile Kütahya Savcısı gelinimiz Sabah ADEMHAN’ nın mutlu gününde bizi yalnız bırakmayan Mardin Valisi Sayın Mustafa Yaman’ a, Milletvekilimiz Sayın Ceyda Bölünmez Çankiri hanım efendiye, tüm ilçe Kaymakamlarımıza, Bölgemizin Cumhuriyet savcılarına ve Hakimlerine, Ankaradan gelen Ağır Ceza Reislerine ve savcılarına, Tuğay Komutanımıza, Emniyet ve Jandarma’ mızın değerli amirlerine. Kütahya Belediye başkanımıza, kütahya’ nın değerli Savcı ve Hakimlerine, Ak parti İl başkanımız Sayın Nihat ERİ ile bölgemizin ilçe başkanlarına. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10169,43%-0,04
  • DOLAR

    32,29% 0,11
  • EURO

    35,00% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2450,83% 0,20
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00