KURUYEMİŞ`TE MARDİN İLE ÖZDEŞLEŞEN MARKA:``DAVUT SELİM``

1914 Yılından beri Mardinlilerin en çok Tanıdığı ve Güvendiği Markalardan biri Olan DAVUT SELİM kuruyemişleri,adeta Mardin ile Özdeş hale geldi.

Mardin 21.03.2016 15:48:12 0
KURUYEMİŞ`TE MARDİN İLE ÖZDEŞLEŞEN MARKA:``DAVUT SELİM``

1914 Yılından beri Mardinlilerin en çok Tanıdığı ve Güvendiği  Markalardan biri Olan DAVUT  SELİM kuruyemişleri,adeta Mardin ile Özdeş hale geldi.

Gerek Mardin'de yaşayan Mardinlilerin,Gerek se Mardin dışında yaşayan Mardinlilerin en çok tercih ettiği Kuruyemiş Markası olan DAVUT SELİM kuru yemişleri Geniş ürün yelpazesı ve ürettiği değişik tatlarla Mardin'in vazgeçilmez tatlarından biri haline geldi,

3.Nesil tarafından Modern Pazarlama imkanları kullanılarak,Online olarak alış veriş yapma imkanı sağlanan  DAVUT selim kuruyemiş firmasından istediğiniz yerden,istediğiniz Ürünü satın alma imkanı sağlandı.

http://www.davutselim.com.tr/ adresinden verilen siparişler en geç 2 gün içersinde kargoya verilmektedir. Sürat Kargo ile gönderilen ürünler en geç 2 gün içerisinde adrese teslim edilimektedir.

DAVUT SELİM HAKKINDA;

Davut Selim 10 yaşında Stefan adında ünlü bir Süryani ustanın yanında çırak olarak çalışmaya başlamıştır.1914"te Mardin"in lezzet sembolü haline gelen Davut Selim"in temellerini atmıştır.Daha sonra işyerini oğullarına devretmiştir,oğullarıyla beraber ivme kazanan Davut Selim"i şu anda 3.kuşak torunlar işletmektedir. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı"nın izinleri ve Türk Gıda Kodeksi"nin onaylarıyla sürekli yeni tatların keşfedilmesi mantığıyla oldukça bol seçenekli Kuruyemiş,Şekerleme,Tahin,Pekmez,Yöresel Helvalar,Tahin Helvası,Türk Kahvesi çeşitleri ve Yöresel Sabun çeşitleri ile benzersiz bir ürün yelpazesine sahip olan Davut Selim;

Tescilli Marka olup Üretim yeri Havaalanı Yolu üzeri mevkiinde bulunan İstasyon semtinde,

Perakende satış ise Mardin Merkezinde bulunan 2.Cadde No:114,1.Cadde Cumhuriyet Meydanı No:362 (Cumhuriyet Meydanındaki Şubemiz Akbank"ın karşısında hizmet vermektedir)ve

Midyat yolu 1.km Ümit Köy Sitesi altı adreslerinde olmak üzere müşterilerine hizmet vermektedir.. Saat başı üretilen ürünlerle damak zevkinize hitap eden Davut Selim"in belirtilen adresler dışında herhangi bir şubesi bulunmamaktadır. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04