KURDUKLARI PLATFORM İLE İŞSİZLERE UMUT,MİDYAT İLÇESİNİN TANITIMINA KATKI SAĞLIYORLAR

Mardin`in Midyat ilçesinde 4 Genç tarafından kurulan ve Veysel GONENC koordinatörlüğünde Mustafa OZSOY, Serkan ACAR Abdullah UZUNER yönetiminde faaliyet yürüten ``Midyat, iş ve işçi bulma platformu`` iş ve işçi aracılığı dışında Midyat ilçesinin tanıtı

Mardin 22.10.2016 21:24:24 0
KURDUKLARI PLATFORM İLE İŞSİZLERE UMUT,MİDYAT İLÇESİNİN TANITIMINA KATKI SAĞLIYORLAR

Mardin'in Midyat ilçesinde 4 Genç tarafından kurulan ve   Veysel GONENC koordinatörlüğünde Mustafa OZSOY, Serkan ACAR Abdullah UZUNER yönetiminde faaliyet  yürüten ''Midyat, iş ve işçi bulma platformu'' iş ve işçi aracılığı dışında Midyat ilçesinin tanıtımı ve gelişimi için de  katkı sağlamaya çalışıyor.

 

''Midyat, iş ve işçi bulma platformu'hakkında Artuklu Haber'e bilgi veren Veysel Gönenç şunları söyledi:

''Platformumuz 01.02.2015 yılında kuruldu.Kurucusu Veysel GONENC dır.Platformu kurduktan kısa sure sonra yapılan reklam ve tanıtımlarla midyatta isminden söz ettirir oldu .

 

Platforma gönüllü ve devlet memuru çalışma arkadaslari ile yoluna devam etti.Suan da platformu Veysel GONENC koordinatörlüğünde Mustafa OZSOY, Serkan ACAR Abdullah UZUNER yönetiminde faaliyetlerine devam etmektedir.Platform gecen ay Bayan yönetici arkadaşı Merve ASLAN in vefatı ile üzüntü yaşamıştır...

 

Yoluna kaldığı yerden devam eden Platform STK olarak Midyatta yüzlerce iş arayan gence aracı olarak dualar aldı.Yayinladigi ilanlardan maddi bir beklentisi olmayan platforma Basta Kaymakamlık ve Midyat Kaymakamı Oğuzhan BİNGÖL, Belediye Başkanı Sehmus NASİROGLU Emniyet Müdürlügü ve Eski Emniyet Müduru Temel SAGLAM, Müftülük ve Müftümüz M.Safii BİRLİK güvence veren platforma destek vermektedir. Platformumuz iş ve işçi aracılığı dışında Midyat'in tanıtımı ve gelişimi için de elinden geldiğince katkı saglama amacındadır.

 

Platformumuz midyatin tanıtımı için makaleler yazmış, tanıtım dergisi çıkarmış, konser organizasyonları yapmiş, ve hayirsever iş adamları ile birlikte ihtiyaç sahiplerine yardım etmiştir.''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI

HABER:MEMET GÖKBALIK-MARDİN/MİDYAT

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10535,87%2,09
  • DOLAR

    32,28% 0,02
  • EURO

    35,02% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2473,55% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3962,61% 0,35