KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI DEMİRCAN AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Bazı ziyaret ve temaslarda bulunmak amacıyla Mardin’e gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Mardin 27.01.2021 14:26:00 0
KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI DEMİRCAN AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Bazı ziyaret ve temaslarda bulunmak amacıyla Mardin’e gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nı ziyaret  etti.

 

Ziyarette Mardin’in tarihi güzelliğine değinen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Mardin yerleşkesinde yer alan her bir yapının özel olduğunu, pandemi öncesi 5 milyon turisti ağırladığını ve inşallah önümüzdeki süreçte daha da yapılacak olan yatırımlarla çok daha iyi bir kapasiteye ulaşacağını dile getirdi. 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Mardin’i ilçeleriyle birlikte ziyaret ederek yapımı ve onarımları tamamlanan birçok eseri yerinde inceleyen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Misbah Demircan’ a şükranlarını sundu. Turizm kenti olan Mardin’e birçok alanda yapılacak yerinde yatırımlarla inşallah en gözde şehirler arasında yerini alacağını sözlerine ekleyerek şimdiden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’a teşekkürlerini iletti. 

 

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


26.3° / 15°
  • BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,47% 0,08
  • EURO

    34,67% 0,42
  • GRAM ALTIN

    2473,99% -0,49
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 1,16