KÖY ENSTİTÜLERİ HASANOĞLAN'DA ANILDI

Serhan Askerin sunuculuğunu yaptığı HALK TV Görkemli Hatıralar programının canlı yayını Hasanoğlan Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinin bahçesinde yapıldı. Programda Köy Enstitüleri anıldı.

17.04.2022 13:09:00 0
KÖY ENSTİTÜLERİ HASANOĞLAN

Serhan Askerin sunuculuğunu yaptığı HALK TV Görkemli Hatıralar programının canlı yayını Hasanoğlan Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinin bahçesinde yapıldı. Programda Köy Enstitüleri anıldı.

 

Köy Enstitülerinin 82. Kuruluş yıldönümü anısına, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın’ın, Milletvekili Sn.Nihat Yeşil ve birbirinden kıymetli hocaların konuşmacı olarak katıldığı, Serhan Askerin sunuculuğunu yaptığı HALK TV Görkemli Hatıralar programının canlı yayını Hasanoğlan Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinin bahçesinde yapıldı.

 

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: “Kültürel miraslarımıza, değerlerimize sahip çıkan Sayın vekilimizden yapmış olduğu kıymetli çalışmalarını dinleyerek gururlandık. Ali Kınacı hocamızı dinleyerek, tarihin güzellikleri ile aydınlandık, Perihan Akçam hocamızın okul yıllarında yaşadığı unutulmaz eğitim günlüklerinin sayfalarını açıp, o günleri hep birlikte yaşadık. Haluk Tolga İlhan' dan birbirinden güzel, nefis bir müzik dinletisi ile ruhumuzu besledik. Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu’nun çeşitli yörelere ait gösterileri ile günümüze neşe kattık.

 

 

Başkan Aşkın:” Mutlaka bir enstrüman çalan, kitap okuyan, bilim yapan, el sanatlarıyla uğraşan,spor yapan, dans eden, tarım ve hayvancılık yapmayı da bilen nesiller yetiştiren,Cumhuriyetin ışığı Köy Enstitüleri'nin yani tarihimizin güzelliklerini yad ediyor, tarihimize, kültürel değerlerimize hep birlikte sahip çıkıyoruz.”dedi.

  

Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: “Tecrübesi ve samimiyetiyle günümüze anlam katan, Halk TV "Görkemli Hatıralar" program sunucusu Sn. Serhan Asker'e, tarihine, kültürel değerlerine sahip çıkan, Milletvekilimiz Sn. Nihat Yeşil'e, Tarihi destanı anılarıyla tekrar yaşatan kıymetli hocalarımız Sn.Ali Kınacı ve Sn. Perihan Akçam'a,  programımıza bağlantı ile katılan, tarihin tozlu sayfalarına anlatımı ile ışık tutan Sn.Nebil Özgentürk'e, muhteşem sesi ve yorumuyla Sn.Haluk Tolga İlhan ve ekibine, birbirinden güzel gösterileri ile Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu'na, "Hasanoğlan Yalnız Değildir" diyerek burada olan, ekranları başında bizleri izleyen, destekleyen,emeği geçen herkese programımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


Anahtar Kelimeler: ENSTİTÜLERİ HASANOĞLAN' ANILDI
18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00