Koşmaya Başlamak İçin Bahane Üretmeyi Ne Zaman Bırakacaksınız?

Yaz aylarına doğru ilerlerken, henüz kilo verme telaşına kapılmaya başlamadıysanız yakında başlarsanız.

Tanıtım Yazısı 14.02.2024 14:36:00 0
Koşmaya Başlamak İçin Bahane Üretmeyi Ne Zaman Bırakacaksınız?

Koşmaya Başlamak İçin Bahane Üretmeyi Ne Zaman Bırakacaksınız?

 

 

Yaz aylarına doğru ilerlerken, henüz kilo verme telaşına kapılmaya başlamadıysanız yakında başlarsanız. Kilo sorununuz yoksa bile sağlıklı bir hayat için yürümek ya da koşmak gibi aktiviteler hayatınızı değiştirecektir. Koşmak, kalbinizin pompalanmasını sağlamanın canlandırıcı ve karmaşık olmayan bir yoludur. Bunu neredeyse her yerde yapabilirsiniz ve bunu gerçekleştirmek için çok fazla şeye ihtiyacınız yoktur; motivasyon ve uygun erkek yürüyüş ayakkabı dışında tabii… Ucuz ve etkili bir spor olan koşu için gerekli malzemeleri satın aldıktan sonra yapmanız gereken iki şey daha kalıyor; bunlardan biri koşu güzergahlarını seçmek ve gerekli motivasyonu elden hiç bırakmamaktır.

 

Koşu Yapmaya Başlamak İçin Gerekli Ekipmanlar Nelerdir?

 

Konfor önemlidir. Bir beyaz ayakkabı denediğinizde kötü bir his veriyorsa, koşarken büyük olasılıkla daha iyi hissetmeyecektir. Nefes alabilen kumaşlardan yapılmış rahat, iyi oturan parçalarla hava durumuna göre katman oluşturun. Koşucu kimlik etiketi, yansıtıcı yelek veya far gibi öğeler, koşarken kendinizi daha güvende hissetmenize ve görülmenize yardımcı olabilir. GPS koşu saati veya kondisyon takip cihazı kilometrelerinizi ve antrenmanınızı takip edecektir, ancak koşunun tadını çıkarmak için teknolojiye ihtiyacınız yok.

 

Bir akşam koşusu ekipmanı planlarken ne kadar yansıtıcı kaplamaya ihtiyacınız olduğunu düşünmelisiniz. Bazı kıyafet türleri diğerlerinden daha fazla görünürlük sağlar, bu nedenle karıştırıp eşleştirmek isteyebilirsiniz. Özel gece koşu ekipmanı satın almak istemiyorsanız, kıyafetinizin üzerine giyeceğiniz koşu yeleği gibi yansıtıcı bir aksesuar da satın alabilirsiniz. Ne tür bir yansıtıcı kıyafet istediğinizi öğrendikten sonra yakından bakmanız gereken birkaç ayrıntı var.

 

Koşarken sizi daha görünür kılmak için tasarlanmış çok sayıda atletik kıyafet türü ve ışıklı ayakkabı modelleri de vardır, ancak bunların hepsi geceleri size yardımcı olmayacaktır. Birçok şirket, sürücünün dikkatini çekmeye yardımcı olabilecek parlak renk ve desenlere sahip "yüksek görünürlüklü" koşu kıyafetleri üretmektedir.

 

 Bazı yüksek görünürlüklü giysiler, alacakaranlıkta daha görünür olabilen ancak geceleri sizi daha fazla görülür kılmayacak olan reflektif renklere sahip olacaktır. Yansıtıcı koşu bandı, ışığı kaynağına geri yansıtan, retro yansıtıcılık katan bir kumaşa sahiptir. Bu paneller özellikle vücudunuzun koşarken hareket eden bölgelerine yerleştirildiğinde ışık kullanan herkesin sizi görmesini sağlar.
 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-TANITIM YAZISI

 

 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19