KÖSEN VE DEMİRKAYA KIZILTEPELİ GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti Mardin Milletvekili Adayları İbrahim Kösen ve Cengiz Demirkaya Ak Parti Kızıltepe Gençlik Kollarının organize ettiği Tepebaşı Mahallesindeki Gençlik Buluşmasına katıldı.

29.05.2018 22:20:54 0
KÖSEN VE DEMİRKAYA KIZILTEPELİ GENÇLERLE BULUŞTU

 

AK Parti Mardin Milletvekili Adayları  İbrahim Kösen  ve Cengiz Demirkaya ,   Ak Parti Kızıltepe Gençlik Kollarının organize ettiği Tepebaşı Mahallesindeki  Gençlik Buluşmasına katıldı.

 

24 Haziran’da yapılacak Milletvekili genel seçimlerinde AK Parti’den Mardin Milletvekili adayı  gösterilen ve Mardin’in en genç Milletvekili Adayı 23 yaşındaki İbrahim Kösen, seçim bölgesi olan Kızıltepe’de seçim çalışmalarına son hızla devam ediyor.

 

Milletvekili adayı Cengiz Demirkaya ile birlikte köy ziyaretleri gerçekleştiren Kösen,Kızıltepe ilçesine bağlı  Elbeyli, Yoldere, Ekinlik, Aşağı Azıklı, Yukarı Azıklı, Eroğlu, Erikli, Damlalı ve Çınarcık köylerini ziyaret ederek vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyerek,taleplerini not aldı.

 

Akşam saatlerinde de Ak Parti Kızıltepe Gençlik Kollarının organize ettiği   Tepebaşı Mahallesine Gençlik Buluşmasına Ak Parti Adayı Cengiz Demirkaya ile katılan Kösen burada gençelere hitaben yaptığı konuşmada “Mardin'in  en genç milletvekili olduğum için çok mutluyum. Bana bu imkanı sağlayan sayın Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum diye konuştu.

 

 

AK Parti’nin gençlere verdiği değerin en büyük göstergesinin kendisinin aday gösterilmesi olduğunu belirtenİbrahim Kösen , “Gençliğe gerçek değeri sadece AK Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği hep birlikte görüyoruz. Sadece ben değil, birçok genç adayımız var. Bu seçim gençlerin seçimi olacak. Ve Türkiye’nin en iyi gençlik teşkilatlarından biri olan Mardin'de de gençler   bize en büyük desteği verecek” ifadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10173,4%1,17
  • DOLAR

    32,27% 0,02
  • EURO

    34,95% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2447,18% 0,05
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00