Köse, Mamak ilçe mahalle temsilcileri ile buluştu

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, mahalle teşkilatlarıyla buluştu. Şafaktepe Sivil Toplum Merkezi?nde gerçekleşen toplantıya Köse?nin yanı sıra AK Parti Mamak İlçe Başkanı Mehmet Ali Demir, teşkilat yönetimi ve mahalle komisyon üyeleri katı

27.01.2019 12:28:57 0
Köse, Mamak ilçe mahalle temsilcileri ile buluştu

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, mahalle teşkilatlarıyla buluştu. Şafaktepe Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Köse’nin yanı sıra AK Parti Mamak İlçe Başkanı Mehmet Ali Demir, teşkilat yönetimi ve mahalle komisyon üyeleri katıldı. 31 Mart Yerel Seçimleri için değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda mahalle teşkilatlarının her zaman seçimlerin gizli kahramanları olduğunun altını çizen Köse, hep birlikte el ele vererek büyük başarılara imza atacaklarını söyledi.

 

Gönüle girmeyi hedef koyduk

 

Mahalle teşkilatlarına nasıl bir belediyecilik anlayışı sergileyeceklerine dair bilgiler veren Köse, “Mahalle komisyonlarımız bizlerin mahallelerdeki sesi ve kulağı. Mahallelerinizde tespit ettiğiniz sıkıntıları ve sorunları bizlerle paylaşırsanız bizler de inşallah bu görevi üstlenirsek belediye başkanı olduğumuz süreçte de bu sorunları giderme adına çalışmalar yapacağız. Her bir vatandaşımızın talebi ve sorunu bizim için önem arz ediyor. Bu sebeple 31 Mart gününden önce her bir vatandaşımıza ulaşabilmeyi, onların gönüllerine girebilmeyi hedef koyduk. Destek ve samimiyetiniz için canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10164,79%0,06
  • DOLAR

    32,21% 0,17
  • EURO

    35,10% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2471,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3965,39% 0,79