KOCAMIN NİŞANLISI OYUNU MERSİNLİLERLE BULUŞUYOR

Tuğba Özay, Arzu Yanardağ, İpek Tanolcay, Aslı Kökçe, Mehmet Çepiç gibi Türkiye?nin en ünlü manken ve oyuncularının rol aldığı Kocamın Nişanlısı oyunu engelliler için Mersinlilerle buluşuyor.

5.01.2017 10:33:50 0
KOCAMIN NİŞANLISI OYUNU MERSİNLİLERLE BULUŞUYOR

Tuğba Özay, Arzu Yanardağ, İpek Tanolcay, Aslı Kökçe, Mehmet Çepiç gibi Türkiye’nin en ünlü manken ve oyuncularının rol aldığı Kocamın Nişanlısı oyunu engelliler için Mersinlilerle buluşuyor.

 

SG Ajans tarafından düzenlenen ‘Engelliler İçin Farkındalık’ projesi kapsamında Mersin’de gösteri yapacak olan ünlü sanatçılar Tuğba Özay,Arzu Yanardağ, İpek Tanolcay, Aslı Kökçe, Mehmet Çepiç, Kocamın Nişanlısı oyununun tanıtım toplantısı ve Gamze Atik’e destek vermek amacıyla The Monard Hotel’de basının karşısına çıkacaklar.

7 Ocak 2017 Cumartesi günü İstiklal Caddesi İMC Hastanesi yanında olan The Monard Hotel’de saat 15:00’da gerçekleştirilecek buluşmada  Mersinli basın mensupları ile buluşacaklar.

 

KOCAMIN NİŞANLISI OYUNU HAKKINDA;

 

 “Kocamın Nişanlısı” isimli tiyatro oyununu Sadık Şendil yazarken, Yönetmen koltuğunda Ferdi Merter yer alıyor.

Oyunun Dekoru Azer Aliyev, Kostümleri Zeynep Buse Kale imzası taşırken, oyuncu kadrosunda ünlü isimler: Mehmet Çepiç, Tuğba Özay, İpek Tenolcay, Arzu Yanardağ, Serdar Sevtekin, Tuncay Tezküser, Aslı Kökçe yer alıyor.

Bir birinden ünlü isimlerin yer aldığı “Kocamın Nişanlısı” adlı tiyatro oyununun konusu ise şöyle : Bir akşam Çetin bey barda tanıştığı saf kıza aşık olup nişanlanır ve evlenmek ister. Oysa Çetin, felsefe hocası Leyla ile evlidir. Leyla iki oyuncu tutup kocasını kazanmak ister. Durum iyice karışır.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88