KOCAELİ`DEN MARDİN`E UZANAN GÖNÜL KÖPRÜSÜ`NÜN 2 ETABI MARDİN`DE BAŞLADI

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı ?kardeş şehir? ilan edilen Mardin?e 2.kez çıkarma yaptı.

Mardin 3.09.2016 10:55:55 0
KOCAELİ`DEN MARDİN`E UZANAN GÖNÜL KÖPRÜSÜ`NÜN 2 ETABI MARDİN`DE BAŞLADI

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, tarafından açıklanan ve  Ağrı ile Antalya'yı, Batman ile Bursa'yı, Diyarbakır ile İstanbul'u, Hakkari ile Ankara'yı, Mardin ile Kocaeli'yi, Siirt ile Sakarya'yı, Şırnak ile Kayseri'yi, Tunceli ile Samsun'u, Van ile Konya'yı,buluşturan  gönül köprülerinin 2.Etabı Mardin'de başladı.

 

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, Kampanyanın başladığı ilk günlerde şu açıklamayı yapmıştı."Bu anlamda özellikle büyükşehir belediyelerimizi, 'Gönül Köprüsü Teşkilat ve Belediye' olarak tespit ettik. Bu çerçevede, Ağrı ile Antalya'yı, Batman ile Bursa'yı, Diyarbakır ile İstanbul'u, Hakkari ile Ankara'yı, Mardin ile Kocaeli'yi, Siirt ile Sakarya'yı, Şırnak ile Kayseri'yi, Tunceli ile Samsun'u, Van ile Konya'yı, gönül köprülerini oluşturacak şekilde iletişime geçirdik. Burada bu illerin ilçelerini de birbirlerine entegre ettik. Dolayısıyla İstanbul ve ilçeleri, Diyarbakır ve ilçelerindeki kardeşlerimizle gönül köprüleri oluşturacak." diye açıkladığı Gönül Köprüleri Projesinin 2.Etabı Mardin'de başladı.

Gönül Köprüsü projesinin 2.etap çalışmalarının başlaması nedeniyla Ak Parti Mardin il Başkanlığında düzenlenen programa Ak Parti Mardin Milletvekiller Ceyda Bölünmez Çankırı ve Orhan Miroğlu,Ak Parti Kocaeli Milletvekili  İlyas ŞEKERKocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  Dr.Nevzat DOĞAN,,Ak Parti Mardin il Başkanı Mehmet Ali Dündar,Ak Parti Kocaeli il Başkanı Şemsettin Ceyhan AK Parti Kocaeli İl ve İlçe Teşkilatları,STK Temsilcileri ve İşadamları  hazır bulundu.

 

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı ‘kardeş şehir’ ilan edilen Mardin’e 2.kez çıkarma yaptı.AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı’ndan ve AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas ŞEKER,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  Dr.Nevzat DOĞAN, oluşan  heyet  Mardin'e geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Birlikte Ortak toplantılar Gerçekleştirildi.Mardin Valiliğinde gerçekleştirilen toplantıya katılan Kardeş Kent Kocaeli'den gelen Heyet  Mardin'de faaliyet yürüten bazı STK'larına ziyaretler gerçekleştirdi. ,Daha sonra,Mardin STK'ları ile Kamu görevlilerinin katılımı ile akşam Erdoba Elgance Hotel'de düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi.

 

''Gönül Köprüsü''Projesinin 2.Etabının başlaması nedeniyle Ak Parti Mardin il Başkanlığında bir konuşma yapan Ak Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar konuşmasın Kocaeli Heyetine Mardin'e Hoş Geldiniz diyerek başladı.

Başkan Dündar,,Gönül Köprüsünün ilk etabını Ramazan ayında gerçekleştirdiklerini belirterek,Ogünden bugüne Kocaeli teşkilatıyla ve bütün birimleri ile çok yakın bir diyalog içerisinde olduklarını,kendilerinin bölgeye olan hasasiyeti,ilgisi bizi fazlasıyla memnun etmiştir.Şemsettin Başkan başta olmak üzere bütün Kocaeli teşkilatımız,bizim dertlerimiz ile dertlendi,Sevinçlerimiz ile sevindiler.Bayağı ilgilendiler.Ben bugün başlayacak olan Gönül Köprüsü projesinin 2.etap çalışmalarının,Programın Hayırlara vesile olmasını Diliyorum ''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:MEMET GÖKBALIK


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82