Kâmil Koç, Kahramanmaraş seferlerine başladı...

Kâmil Koç, Kahramanmaraş merkezli yeni seferleriyle 24 şehre ulaşım sağlayacak

Yaşam 8.01.2024 19:11:00 0
Kâmil Koç, Kahramanmaraş seferlerine başladı...

Türkiye’nin köklü seyahat markası Kâmil Koç, yeni yıla yeni yatırımlarla başladı. 2024 yılına yurt içinde seyahat ağını daha da genişleterek başlayan firmanın, yeni durağı Kahramanmaraş oldu. 5 Ocak’tan itibaren başlayacak karşılıklı seferler ile Kâmil Koç, bu şehirden Türkiye’nin 7 bölgesindeki 24 şehre yolcu taşıyacak. Yeni seferler kapsamında, yolcular Kahramanmaraş’tan çıkış yapan Kâmil Koç araçları ile Kayseri, Kırşehir, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Bolu, Sakarya, Kocaeli, İstanbul, Sivas, Erzincan, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Gaziantep, Osmaniye, Hatay, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Mardin’e seyahat edebilecekler.

Türkiye karayolları seyahat sektörünün en çok tercih edilen firması Kâmil Koç, 2024 yılına da yeni yatırımlarla başladı. Büyüme hedefleri doğrultusunda yeni yılda yurt içi seyahat ağını genişletmeye devam eden Kâmil Koç’un yeni durağı ise, 6 Şubat depremi ile sarsılan Kahramanmaraş şehri oldu. Kahramanmaraş’tan Türkiye farklı bölgelerine ulaşımı kolaylaştıracak yeni seferler 5 Ocak itibariyle başlayacak.

“Kahramanmaraş bizim için özel bir şehir”

Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, yeni yıla yeni yatırımlarla seyahat ağlarını genişleterek başladıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Kâmil Koç olarak, 2023 yılını bitirdiğimiz noktada yeni yıla da yine yatırımlarla giriyoruz. Bu yıl özellikle %10’luk büyüme hedefimiz doğrultusunda filomuza 53 adet yeni otobüs katmayı planlıyoruz. Yeni otobüslerimiz ile filomuzun yaş ortalamasını düşürmenin yanında, yolcularımıza yeni teknolojilerle donatılmış güvenli ve çok daha konforlu araçlarla seyahat etme imkanı sağlayacağız. Kâmil Koç’un hizmet kalitesine ülkemizin her noktasına taşımak adına çıktığımız bu yolda, yeni yıldaki ilk durağımız ise, Kahramanmaraş. 6 Şubat 2023’teki ülke tarihimizin en büyük deprem felaketi ile sarsılan Kahramanmaraş, hepimiz için çok özel bir kent. Yeniden ayağa kalkmak adına verdiği bu mücadeleye biz de Kâmil Koç olarak, destek olmayı amaçlıyoruz. Bu yüzden de yeni yıldaki ilk yatırımımızı bu şehrimize yapmak istedik. 

Kahramanmaraş’ta kaliteyi öncelikleyen yenilikçi seyahat anlayışımızla yolcularımıza hizmet verecek olmaktan da çok mutluyuz. 5 Ocak’ta başlayacak karşılıklı seferlerle yol arkadaşlarımız Kahramanmaraş’tan kalkacak araçlarımızla Kayseri, Kırşehir, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Bolu, Sakarya, Kocaeli, İstanbul, Sivas, Erzincan, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Gaziantep, Osmaniye, Hatay, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Mardin illerimize seyahat edebilecekler. Kahramanmaraş’tan ülkemizin 7 bölgesindeki 24 ilimize ulaşımı sağlayacak bu yeni seferlerimizin hem Kahramanmaraşlı hemşerilerimize hem de tüm yol arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.”

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19