KIZILTEPE`DE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Mardin`in Kızıltepe İlçesi Belediyesi tarafından üstyapı çalışması devam ediyor

Polisiye Haberler 12.01.2014 10:51:55 0
KIZILTEPE`DE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Mardin`in Kızıltepe İlçesi Belediyesi tarafından  üstyapı çalışması devam ediyor.

Kızıltepe Belediyesi’nin kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmaları hızla devam ediyor.

Kızıltepe Belediyesi’nin kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmaları hızla devam ediyor.Yapılan çalışmaları yerinde takip eden, Kızıltepe Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Sulhan, burada yaptığı açıklamada, belediyelerinin Fen İşleri Müdürlüğü kontrolünde, yüklenici firmaya bağlı ekiplerin yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmaları ara vermeden devam ettiğini belirtti.

Ekiplerin, çalışmaları kapsamında İlçe Stadyum Yolu, Turgut Özal ve Yeni Mahallesinde kilitli parke döşeme çalışmaları yapıldığını anlatan Sulhan, “Sonraki etapta, caddeye bağlı ara yollar ve sokaklarda kilitli parke taşı döşenme çalışmaları devam etmektedir” dedi.

Sulhan, yolların standartlara uygun bir şekilde yapıldığını, yolların tam anlamıyla bitmesinden sonra ilçelerinin modern bir görünüme kavuşacağını söyleyerek, “Bunun içinde ellimizde gelen her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. Bu yüzden çalışmaların aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, yolları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.


ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00