KIZILTEPE ZAHİRECİLER DERNEĞİNDE BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ

Kızıltepe Zahireciler Derneği kuruluşundan bu yana geleneksel hale Getirdiği bayramlaşma programını Ramazan bayramında da Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi Şeyh Şerif Kahraman camisinde gerçekleştirdi.

Mardin 10.04.2024 09:13:00 0
KIZILTEPE ZAHİRECİLER DERNEĞİNDE BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ

Kızıltepe Zahireciler Derneği   kuruluşundan bu yana geleneksel hale Getirdiği  bayramlaşma programını Ramazan  bayramında da Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi  Şeyh Şerif Kahraman camisinde gerçekleştirdi.

Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı  Mehmet Şerif Öter  ve Yönetimin öncülüğünde dostluğu, sevgiyi sevinci ve hüznü paylaştığı üyeleri birlikte ; birleştirici, dargınları barıştırıcı, kardeşlik ve dostluğu en sıcak şekilde hissettiğimiz bayramlarda bir araya gelerek bayramın coşkusunu arttıran bayramlaşmayı gerçekleştirdi. Bayram namazının ardından  Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi  Şeyh Şerif Kahraman camisinde gerçekleştirilen Bayramlaşmada,   bayramlaşma vesilesiyle birbirleriyle uzun uzun sohbet etme fırsatını elde eden üyeler, mutlu hoş vakit geçirdikleri için Başkan Mehmet Şerif Öter'e  teşekkür ettiler.

Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter yaptığı açıklamada;

 

‘’Zahireciler Derneği olarak kuruluşumuzdan bu yana geleneksel hale Getirdiğimiz bayramlaşma programını bu bayramda da Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezimizde Şeyh Şerif Kahraman camimizde birlik, beraberlik içerisinde bayram namazımızı eda edip, Üyelerimizle ve dostlarımızla bayramlaştık.

Bir kez daha bayramlaşmayı bizlere nasip eden ve bayrama kavuşturan Rabbimize Sonsuz Şükürler Olsun.

Bu vesileyle tüm İslam aleminin mübarek ramazan bayramını kutlar, bayramın tüm insanlığa barış kardeşlik ve huzur getirmesini Cenabı Allah'tan temenni ederim.'2Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 


 

 

 

 

 


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00