Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Personeli ile Toplantı Yaptı

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, Kaymakam Refiki Ferdi Akgün ile birlikte Kızıltepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne bağlı personeller ile toplantı gerçekleştirdi.

Mardin 28.09.2021 22:30:00 0
Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin  Çam, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Personeli ile Toplantı Yaptı

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, Kaymakam Refiki Ferdi Akgün ile birlikte Kızıltepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne bağlı personeller ile toplantı gerçekleştirdi.

 

Kızıltepe Belediyesi olarak amacımız hizmet etmek. Çam: “Burada özellikle ilk geldiğimizde yollarla ilgili en acil hususları ortadan kaldırmak için Kızıltepe Belediyesi olarak çalışmalar gerçekleştirmiştik. Onunla birlikte 2 yıl içinde elhamdülillah tüm hizmetlerimizi hem merkezde hem de kırsalda yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Amacımız ilk olarak yollardı. İkinci amacımız; herkesin yaşadığı yerden memnun kalması, çocukların, hanımefendilerin, beyefendilerin memnuniyeti bizler için önemli. Her bireyin kendi mahallesinde kendi bulunduğu yerde aidiyetini arttıracak park ve bahçeleri çok daha kullanışlı, güvenli ve modern hale getirip sayısını artırabilmek. Bununla ilgili çalışmalar yaptık ve yapıyoruz. Bu bağlamda Kızıltepe Spor Kompleksi projesinde 84 dönümlük alanda yapacağımız park düzenlemesi ile iddiamız Mardin’de her yaşa hitap eden spora dayalı en işlevsel alanlar oluşturmak” dedi.

 

Çam: “Aynı zamanda 88 dönümlük parkta da bir proje gerçekleştiriyoruz. Onun ihalesini de bu yılın sonunda gerçekleştirmek istiyoruz. Onunla birlikte imar alanında belediyenin gelirini arttıracak ve bu planları, bu programları finansman sağlayacak hususları muhakkak göz önünde bulunduracağız. Hizmet üretememek adına bir sebebimiz yok, hizmet üretmeye devam edeceğiz. Hizmet yelpazesini genişleten daha da arttıran farklı hususlara değinen bir belediye olarak bundan sonraki süreçte inşallah devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,57% 0,10
  • EURO

    34,88% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2436,72% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00