Kızıltepe Hububat Merkezinde Döviz ve Kuyumculuk Mağazası Açıldı.

Ortadoğu’nun en büyük Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi Sosyal donatı alanında Kuyumcu esnafı Medeni Kaya tarafından açılan Döviz ve kuyumculuk mağazası açıldı.

22.08.2023 13:53:00 0
Kızıltepe Hububat Merkezinde Döviz ve Kuyumculuk  Mağazası Açıldı.

Ortadoğu’nun en büyük Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi Sosyal donatı alanında Kuyumcu esnafı Medeni Kaya tarafından açılan Döviz ve kuyumculuk mağazası açıldı.

 

Muhammed Kuyumculuk Mağazasının açılışına Kızıltepe Ticaret ve Hububat Merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter, Kızıltepe kuyumcular dernek başkanı Mehmet Veysi Güç ve kalabalık davetli grubu katıldı.

 

Döviz ve Kuyumculuk Mağazasının Açılışında  bir konuşma yapan Kızıltepe Hububat ve Ticaret  merkezi  ve Mardin toplumsal dayanışma federasyonu başkanı Mehmet Şerif Öter “ Kızıltepe Hububat merkezi bölge ticaretinin kalbidir. Çiftçilerimizin, sanayicilerimizin, nakliye sektörümüzün ve tarımla direkt ve dolaylı irtibatı olan herkesin uğradığı, işi düştüğü bir yerdir. Biz zahireciler olarak hububat merkezimizin alt yapısını, donanımını buna göre tasarladık. Buraya gelen insanlarımızın her türlü ihtiyacını çok kolay temin edebilmesi için adeta küçük bir şehir inşa ettik; Buranın eksikliklerinden biri olan kuyumculuk ve döviz alım satım yerinin açılışını bu gün gerçekleştirdik. Başta kuyumcu Medeni Kaya kardeşimize, esnaflarımıza, çiftçilerimize ve herkese hayırlı olsun olsun “dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19