Kızıltepe İlçesinde trafik sorunu masaya yatırıldı

Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz?ın başkanlığında Kızıltepe?nin trafik ve yol düzenleme projesi masaya yatırıldı.

Mardin 23.05.2019 16:43:56 0
Kızıltepe İlçesinde  trafik sorunu masaya yatırıldı

Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz’ın başkanlığında Kızıltepe’nin trafik ve yol düzenleme projesi masaya yatırıldı.

 

Kızıltepe Belediye Başkanı Nilfer Elik Yılmaz ve Belediye Meclis Üyeleri, Mardin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Şube Müdürü Mehmet Doğan ve başkanlık personelleri ile Kızıltepe Belediye başkanlığında bir araya geldi. Yılmaz’ın başkanlık ettiği toplantıda, Kızıltepe’nin trafik ve yol düzenleme projesi görüşüldü. Kızıltepe’nin merkezindeki araç yoğunluğu, otopark sıkıntıları, trafik akışında yaşanan sorunlar ve vatandaşların bu konudaki şikâyetlerine yönelik çözüm alternatifleri masaya yatırılarak, şehrin trafiğini rahatlatacak proje değerlendirdi.

Proje kapsamında ilçenin sinyalize kavşakları, sirkülasyon planı ve kavşak planları en kısa sürede uygulanması kararlaştırıldı.

 

Başkan Yılmaz, ilçede yoğunlaşan trafik akışı ve güzergahlarda alınacak önlem ve tedbirleri bir an önce uygulayacaklarını ifade ederek, çözüm alternatiflerini değerlendirdiklerini belirtti. Yılmaz, ilçenin tamamında hem trafik akışı hem de yol yapım çalışmalarının kısa sürede başlanacağını sözlerine ekledi. Yılmaz, ilçe mahallelerinde kilitli parke taşı döşemelerinin başladığını, ana merkezlerin ise Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin kısa sürede yol çalışması başlatacağını belirtti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36