Kızıltepe ilçesinde Parklara Yeni çocuk oyun grupları yerleştirildi

Kızıltepe Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki parklara yeni çocuk oyun grubu monte edildi

Mardin 20.05.2019 12:53:58 0
Kızıltepe ilçesinde Parklara Yeni çocuk oyun grupları yerleştirildi

Kızıltepe Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki parklara yeni çocuk oyun grubu monte edildi. Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, ilçe genelindeki parklarda yenileme ve yeni park alanları açma çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

 

Kızıltepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe merkezindeki parkları yenilemeye ve oyun grubu monte etmeye devam ediyor. Belediye ekipleri Koçhisar ve Medya mahallelerindeki parklardan sonra İpek Mahallesi’ndeki Pîrmîr Parkında yenilme çalışması yaptı. Buna göre, parklarda eskiyen ve kullanılmaz hale gelen çocuk oyun grubuyenileriyle değiştirildi. Belediye ekipleri, ilçenin Pîrmîr Parkı’nın zeminini kauçuk malzeme ile kapladıktan sonra, yeni çocuk oyun grubu monte etti.

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklardaki yenileme çalışmalarının yanı sıra mevcut oyun gruplarının da tamirini gerçekleştiriyor. Belediye ekiplerinin parklardaki onarım ve tamir çalışmaları ise devam ediyor.

 

Kızıltepe Belediyesi Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, ilçe genelindeki parklarda yenileme ve yeni park alanları açma çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, son bir ay içerisinde 7 parka çocuk oyun grubunu monte ettiklerini dile getirdi. Yılmaz, mevcut parklarda ciddi bir onarım ve bakım ihtiyacının bulunduğunu belirterek, “İlçemizde çocukların oyun alanı olarak düzenlenen parklarda, çocuk oyun gruplarının ciddi bir onarım ve bakıma ihtiyacı vardı. İlk iş olarak tüm parklardaki çocuk oyun gruplarını onardık. Yaklaşık olarak 7 parkta yenileme çalışmasına gitti. Çocuklarımız için yeni oyun grupları oluşturduk. Çocuk oyun alanı olarak değerlendirilebilecek her yeri oyun parkı haline getireceğiz. İlçemizde önem verdiğimiz mevcut yeşil alanlarda yenileme çalışmalarımız devam edecek. Aynı zamanda yeni yeşil alanları da halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00