Kızıltepe İlçesinde Güven ve Huzur Toplantısı Yapıldı

Mardin`in Kızıltepe ilçesinde iiçe Kaymakamı Hüseyin Çam, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve İlçe Emniyet Müdürü Emin Yıldırım?ın düzenlediği "Güven ve Huzur" toplantısına katıldı.

5.02.2020 13:10:25 0
Kızıltepe İlçesinde Güven ve Huzur Toplantısı Yapıldı

Mardin'in Kızııltepe ilçesinde iiçe Kaymakamı Hüseyin Çam,Mardin  İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve İlçe Emniyet Müdürü Emin Yıldırım’ın düzenlediği  "Güven ve Huzur" toplantısına katıldı.

 

Toplantıda konuşan Mardin  İl Emniyet Müdürü Hakan  Çetinkaya katılımcılara; uyuşturucu satıcılarıyla mücadele, kaçakçılık faaliyetleri, okul güvenlikleri konularında talep, öneri ve görüşlerini ele aldı. Çetinkaya: “Öğrencilerimize, gençlerimize yönelik uyuşturucu satıcıları ile mücadelemiz devam etmektedir. Vatandaşlarımız da bu kapsamda bizimle işbirliği içinde. Mardin merkez ve ilçe okullarında uyuşturucu satıcıları, suç ve suçlularla mücadele için görevlendirilmiş polis arkadaşlarımız var. Gereken önlemleri almaktadırlar. İl ve ilçelerimizin huzur ve güvenliği için çalışmalarımız sürmekte." dedi.

 

Ardından Kızııltepe  İlçe Emniyet Müdürü Emin Yıldırım, ilçede yaptıkları faaliyet ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. Sonrasında Kaymakam Hüseyin Çam, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Emin Yıldırım ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı konuklardan gelen soruları yanıtladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI MARDİN*KIZILTEPE


28° / 15.3°
  • BIST 100

    10676,65%-1,07
  • DOLAR

    32,20% 0,14
  • EURO

    34,87% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2418,60% 0,37
  • Ç. ALTIN

    3917,34% -0,59