Kızıltepe ilçesinde Gazi ve Şehit Aileleri İftar Yemeğinde Buluştu

Kızıltepe Belediyesi tarafından ilçedeki bir düğün salonunda şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği verildi.

Mardin 11.06.2018 10:17:20 0
Kızıltepe ilçesinde Gazi ve Şehit Aileleri İftar Yemeğinde Buluştu

  Kızıltepe Belediyesi tarafından ilçedeki bir düğün salonunda şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği verildi.

 

    Ramazan ayı programları kapsamında düzenlenen iftar programında Kızıltepe ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ ile eşi şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.  Kur’anı Kerim tilavetiyle başlayan programda şehitler için dualar edildi. Ezanın okunmasının ardından oruçlarını hep birlikte açan şehit aileleri ve gaziler, Ramazan ayının maneviyatını bir arada yaşamanın mutluluğunu yaşadı.

 

Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayının yavaş yavaş sonlarına yaklaşıyoruz diyen ODABAŞ: “ Allah nasip ederse Pazar gecesi Kadir Gecesini idrak edeceğiz ve arkasında da Cuma günü hep birlikte Ramazan bayramını idrak edeceğiz. Şimdiden hem mübarek Kadir Gecenizi hem Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin.”dedi.

 

 Şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen ODABAŞ: “Bir buçuk yıla aşkın süredir Kızıltepe’de hem ilçe kaymakamlığı hem belediye başkan vekilliği görevini birlikte yürütüyoruz. Göreve başladığımız günden itibaren bu ikinci etkinliğimiz. Bizden sonra da bundan sonra da burada şehit ve gazi ailelerimizin her zaman baş üstünde tutulduğu gözlerin nuru edildiği bir yönetim bir ortam var olur, bir ortam olur diye dua ediyoruz. Onun için gayret ediyor, onun için çalışıyoruz. Ramazanları yaşayabilmemizin, bayramları yaşayabilmemizin en büyük teminatı sizlerin çocukları, sizlerin yakınları şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Allah hepsinden razı olsun. Şehitlerimizin mekânlarını Rabbim cennet eylesin, gazilerimize sağlıklı, huzurlu uzun ömürler versin. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 

25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40