Kızıltepe İlçesinde ?Belediyeniz Sizinle? Ekibi Çalışmalarına Devam Ediyor

Kızıltepe Belediyesi tarafından oluşturulan vatandaş ve belediye arasında köprü vazifesi gören ?Belediyeniz Sizinle? ekibi çalışmalarına devam ediyor.

Mardin 12.11.2018 14:51:01 0
Kızıltepe İlçesinde ?Belediyeniz Sizinle? Ekibi Çalışmalarına Devam Ediyor

Kızıltepe Belediyesi tarafından oluşturulan vatandaş ve belediye arasında köprü vazifesi gören  “Belediyeniz Sizinle” ekibi çalışmalarına devam ediyor.

 

Vatandaşların sorunlarını rahatça aktarabileceği bir birim olan, sorunların çözümü için hızlı ve etkili bir şekilde çalışan “Belediyeniz Sizinle” ekibi, gerçekleştirdiği bu çalışmayla halkın güven ve takdirini kazanmayı sürdürüyor.

 

Belediyeniz Sizinle ekibi hane, esnaf ve kurum ziyaretleri gerçekleştirerek daha kaliteli ve iyi bir hizmete erişimi kolaylaştırmak, sorunları yerinde çözmek, zaman kaybını önlemek amacıyla vatandaşlarla birebir ilgileniyor. Yaptığı yardımlar ve çalışmalarla adından söz ettiren ekip, ilçede 26.733 hane ve 6.267 esnafı ziyaret edip, ihtiyaç sahibi 1.300 aileye gıda yardımı yaptı.  Hane ve esnaf ziyaretlerinde vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen ekip, içerisinde çeşitli gıda malzemeleri bulunan yardım paketlerini ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine kadar ulaştırdı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 

Rutin görevlerinin yanında Kızıltepe’de bulunan dernekler, vakıflar ve okullar olmak üzere kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirerek sorunları yerinde tespit eden Kızıltepe Belediyesi  Sizinle ekibi, sorunları raporlayarak sistematik bir şekilde çözümlenmesi amacıyla ilgili birimlere iletiyor. Gerek whatsapp istek ve şikayet hattı gerekse bizzat belediyeye gelerek şikâyet, talep ve önerisini paylaşan vatandaşların talebi, ilgili müdürlüğe ulaşıyor.

 

 


29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,25%1,45
  • DOLAR

    32,18% 0,02
  • EURO

    34,94% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2506,72% -0,13
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,01