Kızıltepe Eş Başkanlarından Bayram mesajı

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları İsmail Ası ve Leyla Salman, Ramazan Bayramı nedeniyle ortak bir kutlama mesajı yayınladı.

Mardin 16.07.2015 14:18:13 0
Kızıltepe Eş Başkanlarından    Bayram mesajı

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları İsmail Ası ve Leyla Salman, Ramazan Bayramı nedeniyle ortak bir kutlama mesajı yayınladı. Eş Başkanlar, "Ramazan Bayramı'nın, bütün insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diler, halkımızın bayramını içten dileklerimizle kutlarız" dediler.
Mesajlarında, Ortadoğu topraklarında yaşanan savaş ve çatışmaların son bulmasını dileyen Eş Başkanlar, "Savaşsız, sömürüsüz bir dünyada, tüm insanların barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşaması tek dileğimizdir. Ortadoğu coğrafyasında yaşanan dramlar, insanlığı derinden yaralamakta, vicdanları kanatmaktadır. Kadim topraklar, tarihte hiç olmadığı kadar barışa ihtiyaç duyuyor. Mazlum halklara saldıranlar, masum çocukları ve kadınları katledenler insanlık ve tarih önünde yargılanacaklardır. Halklar arasında kin ve düşmanlık yaratmak isteyenler nefretle anılacaklardır. 
Dünyanın neresinde olursa olsun, mazlum halklar asla yalnız değildir, dualarımız ve yüreğimiz daima onlarladır. Savaşların yaşanmadığı, yoksulluğun olmadığı, kadınların katledilmediği, çocukların sömürülmediği, silahların ve acıların değil, barışın ve huzurun hüküm sürdüğü bir dünya ve ülke hepimizin özlemidir. Çocuklarımıza böylesi bir dünyayı teslim etmek, akıl, vicdan ve merhamet sahibi herkesin en büyük görevidir. Ülkemize ve kadim topraklara barış, kardeşlik, huzur ve sağduyunun daim hâkim olması dileğiyle, bütün halkımızın Ramazan Bayramı’nı içten dileklerimizle kutlarız.”

 

ARTUKLU HABER AJANSI-KIZILTEPE/MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04