Kızıltepe?de Eğitim Çalıştayı Düzenlendi

Mardin`in Kızıltepe ilçesinde Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin ÇAM?ın öncülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ASLAN koordinatörlüğünde, Kızıltepe`deki eğitim sorunları, çözüm önerileri ve eğitimde iyi uygulama örnekleri çalıştayı düzenlendi.

Mardin 14.11.2019 10:51:41 0
Kızıltepe?de Eğitim  Çalıştayı Düzenlendi

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin ÇAM’ın öncülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ASLAN koordinatörlüğünde, Kızıltepe'deki eğitim sorunları, çözüm önerileri ve eğitimde iyi uygulama örnekleri çalıştayı düzenlendi.

 

Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen eğitim çalıştayına; Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin ÇAM, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ASLAN ve okul müdürleri katıldı.  Çalıştayda  tüm okul müdürlerine söz hakkı veren Başkan Vekili Hüseyin ÇAM; tüm sorunları, çözüm önerilerini dinleyip not aldıktan sonra bunların çözümü için oluşturulacak çalışma gruplarıyla ilçemizin eğitim vizyonunu genişletmek, tüm paylaşımları harekete geçirmek ve ilçemizde uygulanan iyi örnekleri ilçeye yaymak gerektiğini ifade etti.

 

Başkan Vekili Hüseyin ÇAM; eğitimin sürdürülebilir- geliştirilebilir bir yapıda olması için oluşturulan çalışma gruplarının aylık olarak durum tespiti ve değerlendirme yapması gerektiğini ayrıca sonuçların paydaşlarla düzenli paylaşılmasının önemine değinip durumun takipçisi olacağını belirti.

 

İlçemizde eğitim sorunlarının çözümü ve iyi örneklerin artırılması için kaymakamlık, belediye, milli eğitim, okul müdürleri ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte seferberlik başlattık diyen Başkan Vekili Hüseyin ÇAM: “ Kısa, orta ve uzun vadeli planlar yaparak Kızıltepe'de eğitimi çok iyi noktalara getirmek için çok çalışacağız ve başarılı olacağız. Sizi size, sizi de Allah’a emanet ediyorum. " dedi.

 

Çalıştay karşılıklı görüş alışverişlerinin yapılmasının ardından sona erdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04