Kızıltepe Belediyesi 5. Mardin Tarım ve Gıda Fuarında

Mardin?de 5?incisi düzenlenen Uluslararası Mardin Tarım Ekipmanları, Gıda ve Hayvancılık Fuarı?nda Kızıltepe Belediyesi?nin standı da yer aldı.

Mardin 23.04.2018 12:54:29 0
Kızıltepe Belediyesi 5. Mardin  Tarım ve Gıda Fuarında

Mardin’de 5’incisi düzenlenen Uluslararası Mardin Tarım Ekipmanları, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nda Kızıltepe Belediyesi’nin standı da yer aldı.

 

Mardin’de bu yıl 5’incisi düzenlenen Uluslararası Mardin Tarım Ekipmanları, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nda Kızıltepe Belediyesi’nin açtığı standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kızıltepe Belediyesi, 4 gün boyunca açtığı standa hemşehrilerinin yanı sıra dışarıdan gelen ziyaretçilere de ev sahipliği yaptı. Bunun yanında Mardin ValiBüyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa YAMAN ile Eşi Gülseren YAMAN ve Mardin Milletvekilleri Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI ile Orhan MİROĞLU da standı ziyaret edenler arasında yer aldı.

 

Açılan stantta yer alan Belediyeniz Sizinle Ekibi, vatandaşlarla olan dayanışmasını fuarda da sürdürdü. Fuar boyunca vatandaşlarla ilgilenen Belediyeniz Sizinle Ekibi, bir kez daha vatandaşların takdirini topladı.

 

Fuarda Kızıltepe Belediyesi standında, ilçenin yöresel içeceklerinden biri olan mırra kahvesi vatandaşlara ikram edildi. 5 bin ziyaretçinin yoğun ilgi gösterdiği stantta vatandaşlara hediyeler verildi. Standı ziyaret eden vatandaşlara Kızıltepe Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar anlatıldı.

 

Belediyecilik hizmetini fuarda da devam ettiren Kızıltepe Belediyesi, 4 gün boyunca temizlik ekipleri ile bütün stantlara çöp poşeti dağıttı. Çevre kirliliğinin önüne geçmek adına temizlik personelleri fuar boyunca gerekli çalışmalar yaptı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00