Kızıltepe Belediye Başkanı Yılmaz Zabıtalarla Bir Araya Geldi

Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, personel toplantıları kapsamında Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

Mardin 15.05.2019 11:39:50 0
Kızıltepe Belediye Başkanı  Yılmaz  Zabıtalarla Bir Araya Geldi

Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, personel toplantıları kapsamında Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

 

Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Timur ve Belediye Meclis Üyeleri, Kızıltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleriyle belediye meclis toplantı salonunda bir araya geldi. Zabıta amirleri ve personellerinin hazır olduğu toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, Kızıltepe Belediyesi’nin başarısının herkesten daha önemli olduğunu ifade ederek, Kızıltepe için yapılacak her hizmetin tüm personellerin başarısı olarak gördüklerini söyledi.  

 

Başkan Yılmaz, halka eşit miktarda hizmet vermeye çalışacaklarını dile getirerek, “Hepimiz en verimli şekilde çalışmalıyız. Şehrin düzeni bize emanettir. Görevlerinizi yaparken adaletli olmalı ve kimsenin hakkını kimseye geçirmemeliyiz. Hepinizden isteğimiz adaletli olmanızdır. Sizler belediyenin halka bakan yüzüsünüz. Bu şehrin düzeni bize emanet edildi. Amacımız, sizlerin aracılığıyla ilçe genelindeki başıbozukluğu ve düzensizliği tertipli ve nizamlı hale getirmek suretiyle daha yaşanılabilir bir şehrin ortaya çıkmasıdır” dedi.

 

Başkan Yılmaz, zabıta personellerinden nitelikli bir çalışma yürütmesini isteyerek, şöyle devam etti: “Hiç kimse halkla karşı karşıya gelmemeli. Bizler uzlaşmayı esas almalıyız. Ayrıma girmeden ortaklaşarak hareket etmelisiniz. İnsanları kırmadan, küstürmeden doğru olanı halka aktarmanız lazım. Biz bir aileyiz, görüşleri ne olursa olsun biz bir aileyiz.”

 

Toplantının sonunda zabıta personelinin görüş ve önerilerini not eden  Başkan Yılmaz, zabıtalara görevlerinde başarılar diledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19