Kız Kardeşim Projesi 20 Genç Kadının Hayallerini Destekleyecek

Yetenekli ve başarılı genç kadınların yıldızı; Ahbap Derneği, Coca-Cola Türkiye ve Özel Sektör Gönüllüleri Derneği iş birliği ile hayata geçirilen Yıldızlar Karması ile parlayacak!

Gençlik Haberleri 5.10.2023 12:08:00 0
Kız Kardeşim Projesi 20 Genç Kadının Hayallerini Destekleyecek

İSTANBUL - Kız Kardeşim Yıldızlar Karması Programı, sanat, spor ve toplumsal fayda alanlarında aktif olarak faaliyet gösteren, ulusal ve/veya uluslararası platformlarda başarı elde etmiş genç kadınların hayallerini gerçekleştirmeleri için ayni ve maddi desteklerle yardımcı olmayı hedefliyor. go.ahb.app/ykbasvuru adresinden başvuruya açılan programa son başvuru tarihi 31 Ekim 2023.

 

Alanında başarılı ve ilham verici çalışmalar gerçekleştiren ünlü isimlerden oluşan jüri ekibi tarafından değerlendirmelerin yapılacağı programda, genç kadınların projelerinin başarıya ulaşmaları ve kız çocuklarına ilham veren başarı hikayeleri yazmalarına olanak tanımak isteniyor. 

 

Programın ana hedefleri:

 

Genç Kadınların Potansiyelini Desteklemek: Program, hayallerinin peşinde koşan genç kadınların maddi zorlukları aşmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. Destekler sayesinde genç kadınlar, spor, sanat ve toplumsal fayda alanlarında yeteneklerini kanıtlama fırsatlarına sahip olacak ve kız çocuklarına ilham verecek başarı hikayeleri yazabilecekler.

 

Dayanışma Ruhunu Beslemek: Kız Kardeşim Projesi, toplumun ihtiyaç duyduğu umut dolu hikayelerin yeniden işleyişine katkı sağlamayı sürdürmektedir. Program aracılığıyla genç kadınların başarıları ve hikayeleri paylaşılacak, böylece toplumsal dayanışma ruhu güçlendirilecektir.

 

Toplumsal Fayda İnşa Etme Motivasyonu Yaratmak: Program, farklı isimlerle farklı bölgelerde elçilik yapmaya teşvik ederek yeni nesiller için dayanışma ruhuna katkıda bulunmayı sürdürüyor. Bu sayede toplumsal fayda odaklı uygulamaların yaygınlaştırılması hedeflenmektedir.

 

Son Başvuru Tarihi: 31 Ekim 2023 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19