KIVANÇ TATLITUĞ 'AŞIKLAR BAYRAMI' FİLMİNİN ÇEKİMLERİ İÇİN MARDİN'DE...

Kıvanç Tatlıtuğ'un Yusuf adındaki avukata, hayat vereceği ve çekimlerine Mardin'de başlanacak "Aşıklar Bayramı" filmi için Eşi Başar Dizer ile Mardin'e geldi...

Magazin 14.11.2021 18:26:00 0
KIVANÇ TATLITUĞ

Kıvanç Tatlıtuğ'un  Yusuf adındaki avukata, hayat vereceği ve çekimlerine Mardin'de başlanacak  "Aşıklar Bayramı" filmi için Eşi Dizer   ile Mardin'e geldi...

Bir baba ile oğlunun duygusal hesaplaşmasının konu edildiği "Aşıklar Bayramı" filminin yönetmen koltuğunda Özcan Alper oturuyor. Filmde Kıvanç Tatlıtuğ Yusuf adındaki avukata, Settar Tanrıöğen ise Yusuf'un bağlama ustası olan babası Heves Ali'ye hayat veriyor.Mardin'de çekimine başlanan Film için Eşi  Başar Dizer ile Birlikte Mardin'de  bulunan Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ,Şehrin tarihi ve turistik yerlerini geziyor.

 

Mezopatamya!nın Efes'i olarak bilinen Dara Antik kentini Eşi Başar Dizer ile birlikte gezen Kıvanç Tatlıtuğ,,Abbararalara hayran kaldı.Eşi ile birlikte kentin tarihi mekanlarını gezerek resimlerini İnstagram hesabından paylaşan ünlü oyuncu,Eşi Başar Dizer ile Mardin'de aşk tazeledi.

Filmin çekimlerine  başlanması nedeniyle Ünlü oyuncu, setten boş kaldığı zamanı şehri gezerek değerlendiriyor. 

Nar Film'in yapımcılık görevini üstlendiği filmde, Kıvanç Tatlıtuğ,romanın baş karakterlerinden olan Avukat Yusuf'a hayat verecek. Önemli bir karakter olan, Yusuf'un babası bağlama ustası Heves Ali'yi ise usta oyuncu Settar Tanrıöğen canlandıracak.  

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61