Kıvanç Ege Aydın’dan Kış Mevsimine Özel Mokteyl Tarifi

Kıvanç Ege Aydın’ın Red Bull Winter Edition’la hazırladığı özel mokteyl, lezzetiyle herkesi mest ederken güçlü içeriğiyle soğuk kış günlerine inat enerjileri artıracak.

Gençlik Haberleri 27.12.2023 12:50:00 0
Kıvanç Ege Aydın’dan Kış Mevsimine Özel Mokteyl Tarifi

Soğuk kış günlerinde hem lezzetli hem de faydalı bir içecek arayışında olanlara müjde! Kıvanç Ege Aydın’ın Red Bull Winter Edition’la hazırladığı özel mokteyl, lezzetiyle herkesi mest ederken güçlü içeriğiyle soğuk kış günlerine inat enerjileri artıracak.

 

Kış aylarının hissedilmesiyle ferah içeceklerden faydalı içecek arayışının başladığı bugünlerde, Kıvanç Ege Aydın lezzet düşkünlerine özel bir mokteyl hazırladı. İçeriğinde vücuda katkı sağlayacak, tadıyla damaklardan silinmeyecek bir seçenek hazırlayan Kıvanç Ege Aydın, mokteylinde özellikle kış günlerinde düşen enerjileri yükseltiyor. Şehrin en sevilen adreslerinden Suadiye The Townhouse’da hünerini konuşturan Aydın’ın mokteylinde bağışıklığı güçlendiren zencefil şurubu, limon suyu ve elma suyunun yanı sıra Red Bull’un kış aylarına özel sunduğu armut ve tarçının enfes birleşimi olan, sağlıkla enerjileri yükselten Red Bull Winter Edition yer alıyor.

 

Hazırlanışı oldukça pratik olan ve zengin içeriğiyle enerjileri yükselten Ege Aydın’ın moketyli, yılbaşı gecesi evde sevdikleriyle kutlama yapmak isteyenler için de güçlü bir alternatif oluyor.

Mokteyl Tarifi: 1.5 cl limon suyu, 1.5 cl zencefil şurubu, 7 cl elma suyu ve kış mevsiminin vazgeçilmezi armutun tarçın ile harmanlandığı Red Bull Winter Edition’ın karışımından oluşan mokteyl ile hem kendinizi hem de sevdiklerinizi şımartmaya ne dersiniz?

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19