KEÇİÖREN`DEKİ CEYLAN İKİZ DOĞURDU

Aquapark, hayvanat bahçesinin sakinleri,ceylanlardan gelen müjdeli haberle sevindi. Ceylan ailesi yeni katılan 3 minik yavru ile genişlerken, ikiz ceylan yavruları şirinlikleri ile Aquapark'ın sembolü haline geldi.

Sağlık 12.06.2013 10:07:45 0
KEÇİÖREN`DEKİ CEYLAN İKİZ DOĞURDU

Aquapark hayvanat bahçesi,yeşil alanları, çocuklara ve sporculara hitap eden bölümleri ile Keçiörenlileri cezbediyor. Parktaki çam, ladin, karaçam, akasya, kara kavak, dut, ceviz, armut, erik ve ıhlamur ağaçları, Keçiören’in akciğerleri gibi çalışıyor. Etrafı güller ve menekşelerle bezenmiş parkın doğal güzelliğini şelaleler tamamlıyor. Aquapark, şehirde betonlar arasında yaşayan insanlara, doğa ile başbaşa kalabilecekleri bir alternatif sunuyor.

KEÇİÖREN`DEKİ CEYLANLARIN İKİZ YAVRULARI OLDU

Aquapark, hayvanat bahçesinin sakinleri,ceylanlardan gelen müjdeli haberle sevindi. Ceylan ailesi yeni katılan 3 minik yavru ile genişlerken, ikiz ceylan yavruları şirinlikleri ile Aquapark’ın sembolü haline geldi.

Ceylanlarda çok nadir görülen ikiz yavru şansı Keçiören Aquapark’taki ceylan ailesine nasip oldu. Yeni doğan ikiz ceylan yavrularından erkek olanına Oğulcan, kız olanına ise Nazlıcan ismi verildi. Üçüncü ceylan yavrusunun ismi ise Nazlıgül olarak belirlendi. Hayvanat bahçesinden bir başka müjdeli haber Ankara Keçilerinden gelirken, park çalışanlarının mutluluğu aileye katılan 3 küçük oğlak ile arttı. Aquapark’ta ceylanlar ve Ankara Keçilerinin yanısıra, tavşan, at, ördek, kuğu, kaz, horoz, hindi, mavi tavus kuşu ve gümüş sülün de bulunuyor. Parktaki hayvanların bakımı 24 saat esasıyla veteriner gözetiminde yapılıyor.

Aquapark Keçiörenliler için hem değişik hayvanları görme hem de yemyeşil bir ortamda piknik yapma imkanlarını biraraya getiriyor. Çocuk oyun bahçesi, yürüyüş parkuru, piknik alanları ve köpek gezdirme sahasının da bulunduğu parkta, ibadetini yerine getirmek isteyenler için bay ve bayan mescidi de yer alıyor.


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36