KEÇİÖREN ŞELALESİ GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜ

Keçiören ilçesi girişinde,Belediye Binasının hemen karşısında bulunan ve Türkiye`nin yapma ilk Şelalerinden biri olarak tarihe geçen Şelale Yenilenerek,Görsel şölene dönüştürüldü.

Belediye Haberleri 7.11.2013 10:22:01 0
KEÇİÖREN ŞELALESİ GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜ

Keçiören ilçesi girişinde,Belediye Binasının hemen karşısında bulunan ve Türkiye`nin yapma ilk Şelalerinden biri olarak tarihe geçen Şelale Yenilenerek,Görsel şölene dönüştürüldü.Ankara`nın ilk yapma ve en büyük Şelalelerinden biri olan ve Keçiören ilçesinin hemen girişinde bulunan binlerce kişinin evlendiğinde gelerek hatıra resmi çektirdiği en önemli mekenlarından biri olan Keçiören şelalesi,Keçiören Belediyesi tarafından yeneileme çalışmaları tamamlanarak hizmete sokuldu.Keçiöre ilçesinde oturanlar kadar diğer ilçelerden gelerek burada Resim çektiren binlerce Başkentli vatandaş,Şelalenin yeni halinden çok memnun oldu.

Keçiören belediyesi Fatih Caddesi’nde bulunan Keçiören Şelalesini yenileyerek vatandaşları görsel şölene doyurdu. Estetik ve keyif veren görüntüsüyle Keçiörenlilerin ilgisini çeken şelale; şehrin atmosferine de renk kattı.

Ankara’nın yükselen değeri Keçiören, şelalesini de yenileyerek şehrin görüntüsüne yeni bir heyecan getirdi. Eski duvarlarının yerine özel motifli traverten taşlarla duvarları kaplanan şelale mimari tarzı ile de görenlerin büyük beğenisini kazandı. Akşamları daha güzel görünmesi için beyaz, kırmızı, sarı, mavi, turkuaz, turuncu ve yeşil olmak üzere 7 ayrı renk ile ışıklandırılan şelale diğer tüm renklerinde kullanıldığı ışık animasyonları ile kendisini izleyenleri görsel zenginliğiyle büyülüyor. Işık dansının yaşandığı şelale renk oyunlarıyla Keçiörenlilerin büyük beğenisini topluyor.

Keçiören Belediyesi’nin şelaleyi yenileme çalışmalarından son derece memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar ise, “Keçiören şelaleleriyle ünlü ve bu şelaleler Ankara’nın dokusuna büyük bir hareketlilik getiriyor; biz de yazın şelalelerin görüntüsüyle serinliyoruz; kışın ise şehrin görüntüsünü renk oyunlarıyla canlandırıyor” görüşünü dile getirdiler.


HABER;ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA/KEÇİÖREN


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00