KEÇİÖREN KANATLANDI, DÜNYAYI DOLAŞACAK

Ankara'nın yükselen değeri Keçiören'in ismi, THY'nin(Türk Hava Yolları) uçak filosuna katılan yeni uçaklardan birisine verildi.

Belediye Haberleri 23.07.2013 10:55:11 0
KEÇİÖREN KANATLANDI, DÜNYAYI DOLAŞACAK

Ankara’nın yükselen değeri Keçiören’in ismi, THY’nin(Türk Hava Yolları) uçak filosuna katılan yeni uçaklardan birisine verildi. THY’nin bu uygulaması ile Keçiören’in tüm dünyaya tanıtılacağını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören’in adını taşıyan bu uçak bir kültür elçisi gibi, dünyanın hangi köşesine giderse gitsin ilçemizi tanıtacak” dedi.

THY, filosuna yeni katılan uçaklardan Boeing 738-800 tipi 189 yolcu kapasiteli uçağa “Keçiören” isminin verilmesini kararlaştırdı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı makamında ziyaret eden THY Ankara Bölge Müdürü Emrullah Kirişçi, Keçiören adı verilen uçağın bir maketini Başkan Ak’a hediye etti ve THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun mesajını iletti. Topçu mesajında, “THY Yönetim Kurulu olarak yeni aldığımız uçaklardan bir tanesine Keçiören adının verilmesi kararlaştırılmıştır. Ankara’nın yükselen değeri haline getirdiğiniz Keçiören’e yapmış olduğunuz katkıların yanısıra, biz de THY olarak Keçiören adının tüm dünyaya duyurulması yönünde bir girişimde bulunduğumuz için büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni uçağımızın tüm milletimiz nezdinde başta siz değerli Belediye Başkanı olmak üzere hayırlı olmasını gönülden temenni ederim” ifadelerine yer verdi.

THY Yönetim Kurulu’na aldıkları bu güzel karardan dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören’in tüm dünyada tanıtılması açısından güzel bir uygulama. THY Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi hava yolları markalarından bir tanesidir. Keçiören’in adını taşıyan bu uçak bir kültür elçisi gibi, dünyanın hangi köşesine giderse gitsin ilçemizi tanıtacak. Keçiörenlilere hayırlı uğurlu olsun” değerlendirmesinde bulundu.


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00