KAYMAKAM MUHAMMED KAYA HİSARKAYA MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

Savur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA kırsal mahallelerden Hisarkaya mahallesine ziyaret gerçekleştirerek belediye hizmetleri ve kültür varlıklarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Mardin 5.07.2021 09:22:00 0
KAYMAKAM MUHAMMED KAYA HİSARKAYA MAHALLESİNİ    ZİYARET ETTİ

Savur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA  kırsal mahallelerden Hisarkaya mahallesine ziyaret gerçekleştirerek belediye hizmetleri ve kültür varlıklarına ilişkin incelemelerde bulundu. 

 

Yapımı düşünülen projeler hakkında yerinde inceleme yapan KAYA, mahalledeki tarihi surları ve kaya mezarlarında inceledi.Kültürel varlık olarak büyük değere ve öneme sahip olan surların kalan kısımlarının korunması için alan yönetim planı çalışması başlatılacağını belirten Kaymakam KAYA, yapılacak yol çalışmalarına ilişkin Belediye Fen İşleri Müdürü Gürkan Demir ile birlikte planlamalar yaptı. 


Ayrıca mahalledeki bazı vatandaşlara hane ziyareti gerçekleştiren KAYA, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bağlı olarak sürdürülen evde bakım hizmetleri kapsamında evinde temizlik yapılan vatandaşı ziyaret ederek yapılan hizmetleri yerinde denetledi. Muhtaç durumdaki vatandaşlara gıda kolisi dağıtıldı.

 

Ziyaretin ardından yapımı devam eden kırsal mahalle yolları yerinde incelendi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8988,1%2,06
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33