Kaymakam Ercan Kayabaşı Başkanlığında “Kent Estetiği Projeleri” Toplantısı

Nusaybin Kaymakamlığı ve Nusaybin Belediyesi tarafından ilçemizin güzelleştirilmesi ve kentimizin daha estetik bir görünüme kavuşması için çeşitli projeler hayata geçiriliyor.

Mardin 4.02.2022 14:46:00 0
Kaymakam   Ercan Kayabaşı Başkanlığında “Kent Estetiği Projeleri” Toplantısı

Nusaybin Kaymakamlığı ve Nusaybin Belediyesi tarafından ilçemizin güzelleştirilmesi ve kentimizin daha estetik bir görünüme kavuşması için çeşitli projeler hayata geçiriliyor. Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Nusaybin Çarşısı’nda yapılan sokak sağlıklaştırma projesi bitme aşamasına gelmesiyle birlikte Nusaybin Belediyesi İlçe merkezindeki meydan, cadde ve parklarda “Kent Estetiği Projeleri”ni hayata geçiriyor.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı Başkanlığında Belediye Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Müdürleri ile Teknik Personelleri katıldı.

Nusaybin’in tarihi mekânlarında yapılan aydınlatma çalışmalarının sunumundan sonra Belediye Teknik Personelleri tarafından hazırlanan “Kent Estetiği Projeleri”nin sunumları yapıldı. Nusaybin’in tarihi ve turistik mekânları yanı sıra Mardin Yolu, Cumhuriyet, Lozan ve Midyat Yolu Caddelerinde dekoratif aydınlatma çalışmaları üzerinde durulurken, Barış Parkı, Demokrasi Parkı ve Mardin Yolu Caddesi’nde Palmiye ağaçlarının etrafında meteor ışıklandırma yapılması, Mardin Yolu Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı’nda oturma bankları yapılması ve çöp kovaları yerleştirilmesi gibi çalışmalar planlanıyor.

Proje sunumlarını inceleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, sahada yapacakları incelemelerden sonra projeler konusunda karar alacaklarını ifade etti.

Nusaybin’in daha temiz, daha güzel ve kent estetiğinin ön planda olacağı projeler üzerinde çalıştıklarını kaydeden Sayın Kayabaşı: “Belediyemizin tüm kaynakları Nusaybinli Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda, fikirleri alınarak kullanılıyor. Bu kapsamda şehrimizin daha modern bir görünüme kavuşması için “Kent Estetiği Projeleri” üzerinde çalışıyoruz. Bugün Teknik Personellerimiz tarafından hazırlanan projelerin sunumları yapıldı. Hepsi şehrimizin değerine değer katacak, ilçemizi güzelleştirecek projelerdir. İnşallah projelerimizi çok kısa bir zamanda hayata geçireceğiz. Nusaybinli Hemşehrilerimiz hizmetlerin en güzeline layıktırlar. Bizler de en iyi şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,50% -0,11
  • EURO

    34,92% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2434,89% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04