Kayaş Mahallesin de “Mahallem Şenleniyor” Dedi

Mamak Belediyesi’nin düzenlediği mahalle şenliklerine vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Ankara 27.07.2023 14:56:00 0
Kayaş Mahallesin de “Mahallem Şenleniyor” Dedi

Mamak Belediyesi’nin düzenlediği mahalle şenliklerine vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

 

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, göreve geldiği günden bu yana mihengine insanı koyan; mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun geleceğine iz bırakacak hizmetleri yapmak istiyor ve bunun için çalışıyor. Her yaz yapılan mahalle şenlikleri de önceliğe insanı koyan belediyecilik anlayışının bir ürünü.

 

Ağustos ayı sonuna kadar düzenlenecek şenliklerin üçüncüsü Kayaş Mahallesi’nde yapıldı. Kayaş Tarihi Çınar Altı Millet Kıraathanesi önünde gerçekleştirilen şenliğe mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de şenlikte mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

 

Şenlikte animasyon gösterileri, palyaço gösterileri, müzik, dans, eğlence ile sürpriz yarışmalar yapıldı; ödüller, hediyeler dağıtıldı. Konserde doyasıya eğlenen Kayaş Mahallesi sakinleri, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye ve Mamak Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

 

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse,  Kayaş’taki Mahallem Şenleniyor etkinliğini sosyal medyada paylaşarak “Mahallemiz Şenleniyor Çocuklarımız, Ailelerimiz Eğleniyor. Yaz akşamları her gün bir mahallemizde halkımızla buluşuyoruz. Palyaço gösterileri, yarışmalar ve ödüllerimizle, çocuklarımızın ve ailelerinin güzel eğlenceli bir akşam geçirmeleri için her akşam bir mahallemizdeyiz. Güzel Mamaklı hemşerilerimizi Mahalle Şenliklerimize davet ediyoruz. Milletimizin hizmetindeyiz” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA 

--


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19